Húzós 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Újabb harminc beszélgetés.
Harminc különböző sors, érdeklődés, népszerűség, gondolkodásmód.
A tudomány emberei, a színpad csillagai, újságírók, filmrendezők, énekesek, történészek Beszélnek a túlélés esetlegességéről, a dicsőség múlandóságáról, a sikerért folytatott küzdelemről, a kudarcok elviseléséről, az életükről és egyúttal a mi életünkről.
A közös bennük mi magunk vagyunk. A közös sorsunk, a helyi értékünk. Az Önök érdeklődése és az enyém. Ha ez egybevág, ha azt kérdezem, amit Önök is kérdeznének, akkor rendben. Ha azt, ami érdekes, bár nem jutna eszükbe, úgy még jobb talán.
Amikor ezeket a sorokat írom, 2014. októberében negyedik évadjában járunk a műsornak. Kétszáznál több portré készült ez idő alatt. Politikusokkal is nem kevés, ezeket kihagytam a kötetből. Velük óhatatlanul előjöttek aktuális, aznapi kérdések is egy-egy beszélgetésben, és ezek már tegnapi hírek Ráadásul a politikus mondatainak gyorsan elkopó érvényessége is azt az érvet támasztotta alá, hogy nem érdemes őket szembesíteni, Önöket szóval tartani ezekkel a beszélgetésekkel.
A közélet, a politika amúgy is előkerül újra és újra. Hőseink, beszélgetőtársaim rendre megfogalmazzák véleményüket arról, honnan jövünk, merre tartunk. Ki-ki vérmérséklete, politikai álláspontja szerint, de ha valaki végigolvassa a beszélgetéseket, mindenre és annak az ellenkezőjére is talál érvet. Majdnem mindenre. Van, amire nem. Olyan vendéget nem hívok.
A válogatás kétszeresen is átesett a szűrőmön. Egyrészt már a műsorban, amikor eldől, ki legyen a következő, majd a kötet szerkesztésekor. Itt vannak azok a véleményformálók, akikre nem feltétlenül a hivataluk miatt figyelünk, hanem mert fontos mondatokat írnak, hiteles képeket rendeznek a filmvászonra, örömet szereznek nekünk sporteredményeikkel, dalaikkal, egy-egy szerepükkel. Van köztük, aki már elment, ez felfoghatatlan, figyelmeztető, hogy egy év mekkora idő! Hogy mennyi mindenre elég, hogy milyen kevés.
Az elmúlt évben adásonként többszázezren változatlanul kitartottak a tévéműsor, a Húzós mellett. Köszönöm! Bízik a műsorban továbbra is, negyedik éve az ATV is, nagy dolog, hiszen ez nem valóságshow ez itt a valóság, amiről beszélünk. Nekik is köszönöm. És persze köszönöm vendégeimnek, beszélgetőtársaimnak a nyitottságukat, a bizalmukat!
Rónai EgonA Könyv Magyarul!


Letöltések Húzós 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Húzós 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  350
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  320 gr
  ISBN:
  9786155373527
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2581672 / 1140958  TAGS:
  Online Húzós 2. ebook, könyvet Húzós 2. FB2, Download Húzós 2. PDF , Download Húzós 2. MOBI, Online Húzós 2. könyvet, ingyenes letöltések Húzós 2. IPhone, Online könyvet Húzós 2. PDF, ingyenes Húzós 2. DJVU, ingyenes letöltések Húzós 2. TXT, letöltések Húzós 2. RTF, Online Húzós 2. FB2 , e-könyvet Húzós 2. letöltések TXT, ingyenes Húzós 2. letöltések könyvet, e-könyvet Húzós 2. download MOBI, letöltések Húzós 2. IPad, olvas Húzós 2. MOBI, olvas Húzós 2. DOC, ingyenes Húzós 2. AWZ, Download e-könyvet Húzós 2. iPad , ingyenes Húzós 2. DJVU, Download Húzós 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Húzós 2. DVD, olvas Húzós 2. TXT, Book Húzós 2. letöltések DJVU, Húzós 2. letöltések könyvet ingyenes, Húzós 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Húzós 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Húzós 2. pdf ingyenes, Húzós 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Húzós 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply