I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A I Ching egy olyan ősi könyv, amely megismertet bennünket a természet, az emberi társadalom és az egyének életének változásaival és a változatlan, örök igazsággal. A régi idők szellemi mesterei a I Chinghez fordultak útmutatásért. Lassanként áItalános, az egyes élethelyzetekben hasznosnak és hatékonynak bizonyuló útmutatások körvonalazódtak, mivel a I Ching a szellem természetes fogékonyságának elvére alapult, külsőleg és belsőleg egyaránt. Rejtett szellemi szintjei szinte vég nélküliek. Ezért jelent nagy kihívást a tanulmányozása. A szavakat nem nehéz megérteni, de ami a sorok között rejlik, azt már sokkal nehezebb. Aki valóban megérti a I Ching nyelvezetét, az előtt nem csak a személyes problémák természete, hanem a mindenség is feltárul. A Változások Könyve az egyetemes valóság sűrített látomása, amely egyben az emberi élet kitágult szemlélete is. Terjedelme olyan hatalmas, mindent felölelő, hogy a legkisebbre és a legnagyobbra egyaránt alkalmazható, saját életünk és elménk nyitottságától függően. A I Ching rendszeres tanulmányozásával az igazság különböző szintjei fokozatosan feltárulnak. Kulcsként használható a lélek belső helyiségeinek feltárásához, amelyek szorosan kapcsolódnak a mindenség rejtett zugaihoz. A fejlődés egy bizonyos szakaszában a tudatunk, lelkünk mélyén eltemetett igazságot nem mindig könnyű meglátni, észlelni. A I Ching azonban segíthet ennek és sok minden másnak is a feltárásában. Semmi sem kerülheti el finom és mélyreható tekintetét. Irányíthatjuk-e szerencsénket és sorsunkat? A I Ching tanulmányozásából ráébredünk, hogy a szerencse teljes mértékben azon múlik, hogyan közelítjük meg, és kezeljük el változásokat. Az emberek szeretnének jobb életet, és remélik, hogy minden az elképzeléseik szerint alakul. Ha azonban nem ragaszkodnának mindig ahhoz, hogy a dolgok az elképzeléseik szerint alakuljanak, a jó dolgok természetszerűen megtörténnének. A I Ching célja nem az, hogy jós váljon belőlünk, hanem, hogy helyreálljon elménk, szellemünk teljessége, és így jobban irányíthassuk, kézbe vehessük az életünket.A Könyv Magyarul!


Letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  670
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1200 gr
  ISBN:
  9789639219984
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692308 / 1162225
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság ebook, könyvet I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság FB2, Download I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság PDF , Download I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság MOBI, Online I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság könyvet, ingyenes letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság IPhone, Online könyvet I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság PDF, ingyenes I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság DJVU, ingyenes letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság TXT, letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság RTF, Online I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság FB2 , e-könyvet I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltések TXT, ingyenes I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltések könyvet, e-könyvet I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság download MOBI, letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság IPad, olvas I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság MOBI, olvas I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság DOC, ingyenes I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság AWZ, Download e-könyvet I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság iPad , ingyenes I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság DJVU, Download I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság DVD, olvas I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság TXT, Book I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltések DJVU, I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltések könyvet ingyenes, I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltések könyvet pdf ingyenes, I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság pdf ingyenes, I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság letöltések könyvet epub ingyenes, I Ching – A Változások Könyve és a változatlan igazság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply