Így készülnek a TED-előadások letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy szakértő útmutatója ahhoz, hogyan kell feledhetetlenné tenni egy előadást.

Chris Anderson azóta, hogy 2001-ben átvette a TED vezetését, bebizonyította, hogy a kellő körültekintéssel megszerkesztett, rövid előadásokkal lehet a legjobban empátiát ébreszteni, lelkesíteni, tudást és információkat átadni, álmokat megosztani. Egy előadás, ha jól csinálják, képes felvillanyozni az egész nézőteret, és átalakítani a közönség világnézetét; hatásosabb lehet, mint bármilyen írott szöveg.
Ebben a könyvben magyarázatot kapunk arra, hogyan megy végbe ez a csoda, és egy eszköztárat ahhoz, hogy mi magunk is képesek legyünk az efféle csodatételre. Nincs kőbe vésett képlet; ne legyen két egyforma előadás. Vannak viszont eszközök, amelyek bármely előadót naggyá tehetnek.
A leginspirálóbb TED-előadások hátterében ott munkálkodott Chris Anderson, és most megosztja velünk a nagy kedvencek, Sir Ken Robinson, Amy Cuddy, Elizabeth Gilbert, Salman Khan, Dan Gilbert, Monica Lewinsky és több tucatnyi társuk tanácsait. Ők igazítanak el minket a legfontosabb kérdésekben, kezdve azzal, hogyan ácsoljuk össze az előadás tartalmát, egészen odáig, hogyan lehetünk igazán hatékonyak a színpadon. Ez egy új, 21. századi kézikönyv az igazán eredményes kommunikációhoz, és kötelező olvasmány mindazoknak, akik készen állnak arra, hogy gondolataikkal nyomot hagyjanak a világban.

"Ahogy a 18. századnak a röpirat, a 20. századnak az újságok külső vélemény (op-ed) rovata, úgy korunknak a TED-előadás lehet a meghatározó műfaja. Ez a könyv ennek az újfajta nyelvezetnek a tankönyve, szerzője pedig az az ember, aki ezt a nyelvezetet világformáló erővé tette."
Steven Johnson, a How We Got to Now (Hogy jutottunk el idáig?) és az Emergence (Kiemelkedés) szerzője

Chris Anderson a TED elnöke és vezető kurátora. Oxfordban szerzett diplomát, majd újságírónak tanult. Vállalkozóként több mint száz sikeres magazint és weboldalt indított útjára, mielőtt minden figyelmével a TED felé fordult, amelyet nonprofit szervezetével közösen 2001-ben vásárolt meg. A TED szlogenje megosztásra érdemes gondolatok mára nemzetközi jelszóvá vált, és tovább folytatja világhódító útját. A szerző New York-ban él.

"Ez nem egyszerűen a legtartalmasabb könyv, ami a nyilvános felszólalások témájában valaha született, hanem egy briliáns és mélyreható áttekintés arról is, hogyan kommunikáljunk mi, emberek. Kötelező olvasmány ez mindenkinek, aki tervei szerint akár egyszer is színpadra lép. Ez a könyv felébresztette bennem a reményt, hogy szavakkal tényleg megváltható a világ."
Adam Grant, a Wharton professzora, az Adni és kapni és az Eredetik szerzője

"Nincs még egy ember a világon, aki jobban ismerné az előadások csínját-bínját, mint Chris Anderson. Az elmúlt évek során számtalan előadót vett a szárnyai alá – köztük engem is. Unszolt és bátorított minket, hogy segítsen nekünk kihozni magunkból a létező legjobb produkciót, akkor is, ha épp eluralkodott rajtunk a pánik. Nála alkalmasabb szerzőt keresve sem lehetett volna találni ehhez a könyvhöz, amely értékes ajándék lesz sokaknak."
Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek és A lélek botanikája szerzője

"A TED-előadások újra feltalálták a retorika művészetét a 21. század számára. Viszlát, dagályos akadémiai eszmefuttatások, viszlát, tudományos halandzsa, viszlát, fellengzős erkölcsi prédikációk, viszlát, kábító PowerPoint prezentációk! Most már tudjuk, hogy a megosztásra érdemes gondolatok megoszthatók széles e világon, méghozzá tisztán és érthetően. Ezzel a könyvvel talán visszakerül méltó helyére a retorika, és az lesz, ami mindig is volt, a tanult polgár egyik alapképessége."
Steven Pinker, a Harvard professzora, a Hogyan működik az elme és a Sense of Style (Stílusérzék) szerzője

"Most először Chris Anderson és a TED vezetése összeszedett és megírt mindent, amit megtanultak arról, hogy kell és hogyan tilos előadást tartani. Van-e a jó előadásnak egyetlen, tuti receptje? Természetesen, nincs. De van néhány nélkülözhetetlen hozzávalója, és ezeknek a listáját a TED-esek most kellő tömörséggel, lelkesedéssel és szellemességgel adják át nekünk (nem mellesleg, ezek is ilyen hozzávalók). Inspiráló, kortárs útmutató ez a szónoklattan tiszteletreméltó művészetéhez."
Sir Ken Robinson, oktatás reformer, a Creative Schools (Kreatív iskolák) szerzője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Így készülnek a TED-előadások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Így készülnek a TED-előadások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  335
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  538 gr
  ISBN:
  9789633043530
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2682579 / 1157921
  Fordító:


  TAGS:
  Online Így készülnek a TED-előadások ebook, könyvet Így készülnek a TED-előadások FB2, Download Így készülnek a TED-előadások PDF , Download Így készülnek a TED-előadások MOBI, Online Így készülnek a TED-előadások könyvet, ingyenes letöltések Így készülnek a TED-előadások IPhone, Online könyvet Így készülnek a TED-előadások PDF, ingyenes Így készülnek a TED-előadások DJVU, ingyenes letöltések Így készülnek a TED-előadások TXT, letöltések Így készülnek a TED-előadások RTF, Online Így készülnek a TED-előadások FB2 , e-könyvet Így készülnek a TED-előadások letöltések TXT, ingyenes Így készülnek a TED-előadások letöltések könyvet, e-könyvet Így készülnek a TED-előadások download MOBI, letöltések Így készülnek a TED-előadások IPad, olvas Így készülnek a TED-előadások MOBI, olvas Így készülnek a TED-előadások DOC, ingyenes Így készülnek a TED-előadások AWZ, Download e-könyvet Így készülnek a TED-előadások iPad , ingyenes Így készülnek a TED-előadások DJVU, Download Így készülnek a TED-előadások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Így készülnek a TED-előadások DVD, olvas Így készülnek a TED-előadások TXT, Book Így készülnek a TED-előadások letöltések DJVU, Így készülnek a TED-előadások letöltések könyvet ingyenes, Így készülnek a TED-előadások letöltések könyvet pdf ingyenes, Így készülnek a TED-előadások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Így készülnek a TED-előadások pdf ingyenes, Így készülnek a TED-előadások letöltések könyvet epub ingyenes, Így készülnek a TED-előadások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply