Im-ígyen szóla Zarathustra letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az irodalmi fordítás mindenkor nagyon hálátlan dolog, de Nietzschét fordítani valóságos önfeláldozás számba megy, különösen olyan irónak, a ki mint Wildner Ödön, már eddig is megmutatta s ezután bizonyára még inkább meg fogja mutatni, hogy jelentékeny önálló alkotásra is képes. Az eredeti a maga minden szabályon keresztülnyargaló, példátlanul egyéni nyelvével, sajátságos tónusával, a melyben minden egy-két hanggal magasabbra van hangolva, hosszú gondolatsorokat egyetlen formulába foglaló erejével, misztikus szinezetével a maga teljes valóságában visszaadhatatlan bármely más nyelven s ezeket a nehézségeket még fokozza a régieskedő bibliai stilus, a mely a fordítótól külön tanulmányt tételez fel. Nem csoda, hogy az a kisérlet, melyet egy-két év előtt egy másik iró tett (itt a kritika Fényes Samu első magyar Zarathustra-fordítására utal – a Kiadó megj.) a Zarathustra fordításával, csaknem teljes sikertelenséggel járt. Wildner fordítása azonban a lehetőség határán belül adja Nietzschéből azt, a mi egyáltalán fordításban adható. Ha csak egy pár lapot olvasunk is belőle, mindjárt meglátszik az a mély penetráczió, melylyel a fordító az eredetibe beledolgozta magát, a mi elvégre nem is csoda, hiszen a fordítás munkáját olyan beható tanulmány előzte meg, melynek eredménye egy eddig ugyan töredékben maradt, de ebben a formájában is nagyon becses Nietzsche-monographia lett. Nagy erénye a fordításnak az önmérséklet is, a melylyel a fordító tartózkodott még az árnyától is annak, hogy az eredeti és a fordított szöveg közé odaállítsa önmagát; ha már nem adhatja az egész Nietzschét, legalább egészen Nietzschét akar adni. A bibliai hangot nem mindig találja el tökéletesen, de ha le kell mondania arról, hogy pontosan visszaadja Nietzsche formáit, legalább a Nietzsche gondolatát adja vissza pontosan.A Könyv Magyarul!


Letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633982112
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2617764 / 8112818
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Im-ígyen szóla Zarathustra ebook, könyvet Im-ígyen szóla Zarathustra FB2, Download Im-ígyen szóla Zarathustra PDF , Download Im-ígyen szóla Zarathustra MOBI, Online Im-ígyen szóla Zarathustra könyvet, ingyenes letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra IPhone, Online könyvet Im-ígyen szóla Zarathustra PDF, ingyenes Im-ígyen szóla Zarathustra DJVU, ingyenes letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra TXT, letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra RTF, Online Im-ígyen szóla Zarathustra FB2 , e-könyvet Im-ígyen szóla Zarathustra letöltések TXT, ingyenes Im-ígyen szóla Zarathustra letöltések könyvet, e-könyvet Im-ígyen szóla Zarathustra download MOBI, letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra IPad, olvas Im-ígyen szóla Zarathustra MOBI, olvas Im-ígyen szóla Zarathustra DOC, ingyenes Im-ígyen szóla Zarathustra AWZ, Download e-könyvet Im-ígyen szóla Zarathustra iPad , ingyenes Im-ígyen szóla Zarathustra DJVU, Download Im-ígyen szóla Zarathustra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Im-ígyen szóla Zarathustra DVD, olvas Im-ígyen szóla Zarathustra TXT, Book Im-ígyen szóla Zarathustra letöltések DJVU, Im-ígyen szóla Zarathustra letöltések könyvet ingyenes, Im-ígyen szóla Zarathustra letöltések könyvet pdf ingyenes, Im-ígyen szóla Zarathustra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Im-ígyen szóla Zarathustra pdf ingyenes, Im-ígyen szóla Zarathustra letöltések könyvet epub ingyenes, Im-ígyen szóla Zarathustra ePub könyvet letöltések ingyenes.