Íme, az ember letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Csányi Vilmos tudományos pályafutásának legátfogóbb kötetében nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy megválaszolja a kérdést: mi teszi emberré az embert.
Fajunkat a genetikai felépítése az állatvilághoz köti, a maga módján azonban mindegyik faj különleges, csak rá jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. És mégis: a szabálykövetés és a nyelvhasználat, a tárgyakhoz való vonzódás jellemző embertulajdonság, ahogyan fajspecifikus jelleg az engedelmesség és az alávetettség készségének magas foka is az utóbbi kettő épp úgy velünk született tulajdonság, mint a rangért folytatott küzdelem.
A szerző a legfontosabb emberi vonásnak azonban a rendszerszervező és kultúraképző képességünket és tehetségünket tartja: a közösségek szervezését, a szövetségek kötését, a (hiedelem)rendszerek kidolgozását és azok átörökítését generációkról generációkra.
A szemléletes példákkal illusztrált könyv sorra veszi az emberi evolúció legfontosabb állomásait nem csupán a biológiai és pszichológiai, hanem a társadalmi és kulturális vonatkozásokat is közérthetően, de tudományos alapossággal bemutatva.A Könyv Magyarul!


Letöltések Íme, az ember ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Íme, az ember ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  388
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  806 gr
  ISBN:
  9789633104101
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2613403 / 1146277
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Íme, az ember ebook, könyvet Íme, az ember FB2, Download Íme, az ember PDF , Download Íme, az ember MOBI, Online Íme, az ember könyvet, ingyenes letöltések Íme, az ember IPhone, Online könyvet Íme, az ember PDF, ingyenes Íme, az ember DJVU, ingyenes letöltések Íme, az ember TXT, letöltések Íme, az ember RTF, Online Íme, az ember FB2 , e-könyvet Íme, az ember letöltések TXT, ingyenes Íme, az ember letöltések könyvet, e-könyvet Íme, az ember download MOBI, letöltések Íme, az ember IPad, olvas Íme, az ember MOBI, olvas Íme, az ember DOC, ingyenes Íme, az ember AWZ, Download e-könyvet Íme, az ember iPad , ingyenes Íme, az ember DJVU, Download Íme, az ember e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Íme, az ember DVD, olvas Íme, az ember TXT, Book Íme, az ember letöltések DJVU, Íme, az ember letöltések könyvet ingyenes, Íme, az ember letöltések könyvet pdf ingyenes, Íme, az ember pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Íme, az ember pdf ingyenes, Íme, az ember letöltések könyvet epub ingyenes, Íme, az ember ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply