Infokommunikációs akadálymentesítés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Napjainkban különös jelentőséggel bír az akadálymentesítés és az akadálymentes tervezés elve, egymás után születnek a közszolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférést előíró törvények hazánkban és nemzetközi szinten is. Ez a könyv az infokommunikációs akadálymentesítés korszerű lehetőségeit mutatja be. Tartalmazza mindazokat az alapvető ismereteket, amelyek segítségével környezetünket mindenki számára kényelmesen használhatóvá (és a jogi szabályozásnak megfelelővé) alakíthatjuk.
A könyv áttekinti az informatikai és a kommunikációs eszközök akadálymentesítésének fejlődését, a jelenleg elérhető megoldásokat és a jövő lehetőségeit. Az érzékszervi, értelmi és mozgássérültek speciális igényei alapján javaslatokat tesz a PC-s és mobil-munkakörnyezet kialakítására, átalakítására a problémát okozó bemeneti és kimeneti információcsatornák testreszabásával vagy helyettesítésével. Az akadálymentes weboldalak és alkalmazások fejlesztői is megtalálhatják a munkájukat segítő tervezési elveket és konkrét információkat.
A könyv második felében azt is bemutatjuk, hogyan válhatnak az informatikai rendszerek a mindennapi élet akadálymentesítésének az eszközévé. Olyan érdekes témák szerepelnek itt, mint a számítógéppel vagy mobilkészülékkel történő könyvfelolvasás, az online ügyintézésben, vásárlásban, oktatásban rejlő lehetőségek, a videotelefonálás és a hazánkban nemrég elindult videotolmács-szolgáltatás, továbbá a közösségi helyszínek akadálymentesítése a helyi információszolgáltatást nyújtó technológiák segítségével. Végül szó esik még napjaink egyik legdivatosabb innovációjáról, az intelligensotthon-rendszerről.

A szerzőről
Nagy Gabriella az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán szerzett alap-, majd mesterszintű mérnök informatikus oklevelet, és ott is dolgozik oktatóként. Doktori tanulmányait az Egyetem Alkalmazott Informatikai Doktori Iskolájában végzi. Elsődleges kutatás területe a nagy megbízhatóságú beszédvezérlés az intelligens otthon rendszerekben, emellett foglalkozik mobilalkalmazás-fejlesztéssel, valamint a rádiófrekvenciás tárgyazonosításban és a helyi információs rendszerekben rejlő segítő lehetőségek felfedezésével és kiaknázásával is.
Főiskolai tanulmányai alatt kezdett infokommunikációs akadálymentesítési megoldásokat fejleszteni, és mindkét diplomamunkáját ilyen témában készítette. Akadálymentesítő jellegű projektekben azóta is rendszeresen részt vesz. Oktatóként nagy hangsúlyt fektet a mérnök informatikus hallgatók akadálymentesítési ismereteinek bővítésére, ennek a könyvnek az ismeretanyaga is szerepel a megfelelő kurzusok tantervében, évről évre frissítve és az újdonságokkal kiegészítve.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789639863361
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564269 / 1124538  TAGS:
  Online Infokommunikációs akadálymentesítés ebook, könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés FB2, Download Infokommunikációs akadálymentesítés PDF , Download Infokommunikációs akadálymentesítés MOBI, Online Infokommunikációs akadálymentesítés könyvet, ingyenes letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés IPhone, Online könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés PDF, ingyenes Infokommunikációs akadálymentesítés DJVU, ingyenes letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés TXT, letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés RTF, Online Infokommunikációs akadálymentesítés FB2 , e-könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés letöltések TXT, ingyenes Infokommunikációs akadálymentesítés letöltések könyvet, e-könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés download MOBI, letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés IPad, olvas Infokommunikációs akadálymentesítés MOBI, olvas Infokommunikációs akadálymentesítés DOC, ingyenes Infokommunikációs akadálymentesítés AWZ, Download e-könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés iPad , ingyenes Infokommunikációs akadálymentesítés DJVU, Download Infokommunikációs akadálymentesítés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Infokommunikációs akadálymentesítés DVD, olvas Infokommunikációs akadálymentesítés TXT, Book Infokommunikációs akadálymentesítés letöltések DJVU, Infokommunikációs akadálymentesítés letöltések könyvet ingyenes, Infokommunikációs akadálymentesítés letöltések könyvet pdf ingyenes, Infokommunikációs akadálymentesítés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Infokommunikációs akadálymentesítés pdf ingyenes, Infokommunikációs akadálymentesítés letöltések könyvet epub ingyenes, Infokommunikációs akadálymentesítés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply