Informatikai feladatgyűjtemény letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyvet az Oktatási Hivatal az EMMI kerettantervek szerint TKV/5990-20/2013 engedélyszámmal 2018. augusztus 31-ig tankönyvvé nyilvánította.
Az Informatikai feladatgyűjtemény 4. kiadását a szerzők a hatályos EMMI kerettantervek és az érettségi vizsgaszabályzat alapján állították össze. A feladatok szoftverfüggetlenek, így a könyv egyaránt használható különböző operációs rendszerek (pl. Windows és Linux) valamint különböző irodai programcsomagok (pl. a Microsft Office szalagos és menüs változatai vagy LibreOffice) alkalmazása esetén.
A feladatok elrendezése a kiadó Informatikai ismeretek a középiskolák részére c. tankönyvének megfelelően történt. Bőséges feladatállományt tartalmaz az elméleti ismeretek, a hardver ismeretek, az operációs rendszer, az internet használata, a szövegszerkesztés, a grafika, a prezentáció, a webszerkesztés, a táblázatkezelés, az adatbázis-kezelés, az algoritmizálás és a könyvtárismeretek elsajátításához.A Könyv Magyarul!


Letöltések Informatikai feladatgyűjtemény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Informatikai feladatgyűjtemény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9786155012242
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2604700 / 1145490  TAGS:
  Online Informatikai feladatgyűjtemény ebook, könyvet Informatikai feladatgyűjtemény FB2, Download Informatikai feladatgyűjtemény PDF , Download Informatikai feladatgyűjtemény MOBI, Online Informatikai feladatgyűjtemény könyvet, ingyenes letöltések Informatikai feladatgyűjtemény IPhone, Online könyvet Informatikai feladatgyűjtemény PDF, ingyenes Informatikai feladatgyűjtemény DJVU, ingyenes letöltések Informatikai feladatgyűjtemény TXT, letöltések Informatikai feladatgyűjtemény RTF, Online Informatikai feladatgyűjtemény FB2 , e-könyvet Informatikai feladatgyűjtemény letöltések TXT, ingyenes Informatikai feladatgyűjtemény letöltések könyvet, e-könyvet Informatikai feladatgyűjtemény download MOBI, letöltések Informatikai feladatgyűjtemény IPad, olvas Informatikai feladatgyűjtemény MOBI, olvas Informatikai feladatgyűjtemény DOC, ingyenes Informatikai feladatgyűjtemény AWZ, Download e-könyvet Informatikai feladatgyűjtemény iPad , ingyenes Informatikai feladatgyűjtemény DJVU, Download Informatikai feladatgyűjtemény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Informatikai feladatgyűjtemény DVD, olvas Informatikai feladatgyűjtemény TXT, Book Informatikai feladatgyűjtemény letöltések DJVU, Informatikai feladatgyűjtemény letöltések könyvet ingyenes, Informatikai feladatgyűjtemény letöltések könyvet pdf ingyenes, Informatikai feladatgyűjtemény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Informatikai feladatgyűjtemény pdf ingyenes, Informatikai feladatgyűjtemény letöltések könyvet epub ingyenes, Informatikai feladatgyűjtemény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply