Integrál jóga letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A transzcendencia világába tartozik, ha az egón (Ahamkára) vagy test-elmén kívül megismerünk egy másik kifinomultabb tudatosságot (Átman) és egyre inkább elkezdünk abban vagy legalább annak hatása alatt élni. A tények vagy dolgok egy adott halmazához (Arthák) leginkább az érzékeink (Indriják) juttatnak el minket, ám meglehetősen hiányos, tökéletlen módon. Tehát az igazságok (Tattva) egy-egy csoportját értelmünk (Buddhi) lelkes, de még tökéletlen fényével keressük. A beavatott Jógik vagy misztikusok szerint azonban a finomabb igazságok (Parama-tattva) nem érhetők el sem az érzékek, sem az empirikus értelem által. Ám fényt deríthet rá a belső, közvetlen tudás (Vidjá) és a közvetlen tapasztalás (Pratjaksa). Ezek az igazságok az anyagi érzékek fölött állnak, ám annál valóságosabbak. Már-már felfoghatatlan eredményre vezet, mikor a tudat (Csitta) megváltoztatja szubsztanciáját (Szamszkárák) és mozgási irányát. Mélységesen mély békét (Sánti), harmóniát és maradandó örömöt (Ánanda), a látás és tudás (Gjána) fényét eredményezi. A fejlődés szubjektív evolúciója révén olyan új szemléletmód tárul elénk, amely, ha kitartunk mellette (Szádhana) a végső megszabaduláshoz (Brahma-nirvána) vezet. E dolgok igazak (Szatjam) és valóságosak, hiszen a múltban már megtapasztalták (Szamádhi) őket, habár csupán az emberiség egy parányi része.
A testét és elméjét uraló keresőnek a közvetett (Paroksa) elemző és a közvetlen meditatív (Anvaja) tanulmányozás révén, megtisztult elméje segítségével kutatnia kell a lelki-szellemi önvaló (Átman) után. Megértve, hogy az mindenütt jelen van, benne és másokban egyaránt. A megkülönböztetés (Vivéka) képességével azon dolgok fölé kell emelkednie, amelyek ki vannak téve a keletkezés, állandósulás és pusztulás folyamatának, így valósíthatja meg magát az Örökkévalót (Szat). Bhagavata-purána 7.7.24.A Könyv Magyarul!


Letöltések Integrál jóga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Integrál jóga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  340
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  ISBN:
  9789639858282
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713696 / 1173927
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Integrál jóga ebook, könyvet Integrál jóga FB2, Download Integrál jóga PDF , Download Integrál jóga MOBI, Online Integrál jóga könyvet, ingyenes letöltések Integrál jóga IPhone, Online könyvet Integrál jóga PDF, ingyenes Integrál jóga DJVU, ingyenes letöltések Integrál jóga TXT, letöltések Integrál jóga RTF, Online Integrál jóga FB2 , e-könyvet Integrál jóga letöltések TXT, ingyenes Integrál jóga letöltések könyvet, e-könyvet Integrál jóga download MOBI, letöltések Integrál jóga IPad, olvas Integrál jóga MOBI, olvas Integrál jóga DOC, ingyenes Integrál jóga AWZ, Download e-könyvet Integrál jóga iPad , ingyenes Integrál jóga DJVU, Download Integrál jóga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Integrál jóga DVD, olvas Integrál jóga TXT, Book Integrál jóga letöltések DJVU, Integrál jóga letöltések könyvet ingyenes, Integrál jóga letöltések könyvet pdf ingyenes, Integrál jóga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Integrál jóga pdf ingyenes, Integrál jóga letöltések könyvet epub ingyenes, Integrál jóga ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply