Intellektuális imposztorok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1996-ban Alan Sokal "A határok áttörése: arccal a kvantumgravitáció transzformatív hermeneutikája felé" furcsa címmel egy esszét adott le a befolyásos Social Text nevű lapnak, amelyet hamarosan közöltek is. Ebben a cikkben a szerző – a fogalmak eredeti jelentését félreértő szövegek felhasználásával – egy teljesen értelmetlen elméletet fejtett ki. A tanulmányt paródiának szánta, és hamarosan elkészült az önleleplező cikkel is, ám a neves folyóirat nem gyakorolt önkritikát, és elutasította a közlést. Az itt közreadott könyv Függeléke tartalmazza mindkét cikket, s azt javasoljuk, hogy az Olvasó elsősorban ezeket olvassa át. Az Intellektuális imposztorok ugyanis az említett csínytevés következménye. Sokal be akarta bizonyítani, hogy cikkével nem áll egyedül: a könyvben számos ismert és nagyra becsült francia posztmodern gondolkodótól idéz, s lépésről lépésre kimutatja, hogy a műveikben az általa elkövetettekkel rokon intellektuális merényletek érhetők tetten. Amikor 1997 végén az Intellektuális imposztorok megjelent, az általa okozott sokk végiggyűrűzött Franciaországon. A könyvet magasztalták és gyalázták, heves vitákat váltott ki intellektuális szigorról és tisztességről.
A szerzők fizikusok. Alan Sokal professzor a New York-i egyetemen, Jean Bricmont a Louvain-i egyetemen, Belgiumban. Könyvükkel nem az a céljuk, hogy leszedjék a keresztvizet az általuk irigyelt, neves filozófusokról, gondolkodókról. Hitük és meggyőződésük, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyó, a tudomány leplébe burkolózó fantáziálás súlyos kárt okoz a mindenkori filozófiáknak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Intellektuális imposztorok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Intellektuális imposztorok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  388
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  500 gr
  ISBN:
  9789632790138
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2116978 / 1061505
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Intellektuális imposztorok ebook, könyvet Intellektuális imposztorok FB2, Download Intellektuális imposztorok PDF , Download Intellektuális imposztorok MOBI, Online Intellektuális imposztorok könyvet, ingyenes letöltések Intellektuális imposztorok IPhone, Online könyvet Intellektuális imposztorok PDF, ingyenes Intellektuális imposztorok DJVU, ingyenes letöltések Intellektuális imposztorok TXT, letöltések Intellektuális imposztorok RTF, Online Intellektuális imposztorok FB2 , e-könyvet Intellektuális imposztorok letöltések TXT, ingyenes Intellektuális imposztorok letöltések könyvet, e-könyvet Intellektuális imposztorok download MOBI, letöltések Intellektuális imposztorok IPad, olvas Intellektuális imposztorok MOBI, olvas Intellektuális imposztorok DOC, ingyenes Intellektuális imposztorok AWZ, Download e-könyvet Intellektuális imposztorok iPad , ingyenes Intellektuális imposztorok DJVU, Download Intellektuális imposztorok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Intellektuális imposztorok DVD, olvas Intellektuális imposztorok TXT, Book Intellektuális imposztorok letöltések DJVU, Intellektuális imposztorok letöltések könyvet ingyenes, Intellektuális imposztorok letöltések könyvet pdf ingyenes, Intellektuális imposztorok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Intellektuális imposztorok pdf ingyenes, Intellektuális imposztorok letöltések könyvet epub ingyenes, Intellektuális imposztorok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply