Internet a világhálózat letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nem lehet kérdéses, hogy a számítástechnika és az ehhez kapcsolódó teljes informatikai iparág ma nagy-nagy sebességgel fejlődik. Ha lehet, még ennél is gyorsabb az utóbbi években a számítógépes világhálózat, az Internet fejlődése. Nem is csoda ez, hiszen a számítógépek, a távközlés és általában az elektronika fejlődése, az ember növekvő információ éhségével együtt indukálja ezt, míg a hálózat és a vele dolgozó emberek számának növekedése, az egyre nagyobb felhasználói tábor, mintegy erősített visszacsatolásként kényszeríti a távközlés és az informatika fejlődését. 


Könyvünk célja, hogy az internetről és annak használatáról olyan általános ismeretanyagot adjon, melynek segítségével bárki tudja majd használni a hálózatot és szolgáltatásait. Célunk, hogy az internet technikai oldaláról, a hálózat működéséről, a fizikai megvalósításról a nem számítástechnikai szakemberek számára is érthető és alapos, de a részletekben nem elvesző információt adjunk. Leírjuk, hogyan kell a hálózatra csatlakozni és a tipikus internetes programokat (Web böngészők, levelező és fájl átviteli programok) használni a ma divatos Windows XP operációs rendszeren. A könyv tehát gyakorlati útmutatóként is szolgálhat azon Olvasó számára, aki éppen most ismerkedik az internettel, vagy esetleg tervezi, hogy igénybe veszi azt. A tipikus otthoni felhasználáson kívül szót ejtünk az internet vállalati használatáról is. Ismertetjük a cégek, vállalatok csatlakozási lehetőségeit, az itt alkalmazott módszereket. Szólunk néhány szót a számítógépet veszélyeztető vírusokról, támadásokról és biztonsági megoldásokról.


Nem állíthatjuk, hogy a könyv elolvasása után bárki profi rendszergazdává vagy hálózati szakemberré válik (hiszen nem is ez a célunk), de reméljük, hogy sok hasznos és alapvető információval szolgálunk, és a könyv elolvasása után az Olvasó számára ma még esetleg homályos, az internettel kapcsolatos fogalom és kérdés tisztázódik, érthetővé válik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Internet a világhálózat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Internet a világhálózat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  276
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789636183509
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2091214 / 1011224  TAGS:
  Online Internet a világhálózat ebook, könyvet Internet a világhálózat FB2, Download Internet a világhálózat PDF , Download Internet a világhálózat MOBI, Online Internet a világhálózat könyvet, ingyenes letöltések Internet a világhálózat IPhone, Online könyvet Internet a világhálózat PDF, ingyenes Internet a világhálózat DJVU, ingyenes letöltések Internet a világhálózat TXT, letöltések Internet a világhálózat RTF, Online Internet a világhálózat FB2 , e-könyvet Internet a világhálózat letöltések TXT, ingyenes Internet a világhálózat letöltések könyvet, e-könyvet Internet a világhálózat download MOBI, letöltések Internet a világhálózat IPad, olvas Internet a világhálózat MOBI, olvas Internet a világhálózat DOC, ingyenes Internet a világhálózat AWZ, Download e-könyvet Internet a világhálózat iPad , ingyenes Internet a világhálózat DJVU, Download Internet a világhálózat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Internet a világhálózat DVD, olvas Internet a világhálózat TXT, Book Internet a világhálózat letöltések DJVU, Internet a világhálózat letöltések könyvet ingyenes, Internet a világhálózat letöltések könyvet pdf ingyenes, Internet a világhálózat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Internet a világhálózat pdf ingyenes, Internet a világhálózat letöltések könyvet epub ingyenes, Internet a világhálózat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply