Irányítás 1-4. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az Irányítás című kiadói sorozatban a tervek szerint fokozatosan jelennek majd meg az egyes problémakörökben új ismereteket tartalmazó kiadványok.
Az első négy könyv a következő:
1. Vállalkozás, vezetők és menedzserek,
2. A menedzseri gyakorlat meghatározó aspektusai,
3. Vállalati stratégia,
4. Szervezeti struktúrák.

KINEK SZÓL EZ A KÖNYV?

A könyv a széles szakmai közönséget kívánja megszólítani. A posztgraduális képzések,bátképző tanfolyamok résztvevőinek, doktoranduszoknak és egyéb felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak megkönnyíti e bonyolult problémakör tanulmányozását.
A könyv hidat képez elmélet és gyakorlat között, vállalattulajdonosok, részvényesek, vállalati felső- és középvezetők számára használható. Különböző szakterületek szakemberei számára hasznos, ugyanis a tárgyalt témákat szemléletileg az irányítás mint univerzális jelentőségű tudományterület fogja át.

"A marketingstratégiákat sikeresen alkalmazták az USA-ban, Japánban, és az eltérő politikai, gazdasági környezet és társadalmi légkör ellenére hatékonyak. A szerző által tárgyalt módszerek kreatívak és adaptálhatók. Meglepő a legmodernebb módszerek kiváló ismerete és a vállalatvezetésben való alkalmazásuk posztszocialista országok, elsősorban Szlovákia és Csehország esetében."
Prof. Dr. M. C. Will. City University Renton, USA

"Eddig még nem találkoztam ilyen széles témakört átfogó, mégis ilyen mély monográfiával. A koncepciója vaslogikával épül fel, és lefedi a vállalkozások és a vállalatirányítás valamennyi területét. Nagy hatással van a szlovák tudományos életre, de mindenekelőtt a vezető beosztású munkatársaknak számára jelent komoly segítséget."
Prof. PhDr. Teodor Kollárik, DrSc.

"Ez nagyon komoly munka, a szöveg csak az egyik része, a másik, ugyanilyen fontos – a grafikonok és a képek. Önök, akik egy csapatban dolgoztak (C)tefan Kassayval, tudják, hogy ő olyan dolgokat is meglát, amit mások nem, ő olyan részletekre hívja fel a figyelmet, amelyeket én nem tudok felfedezni. (C)tefan Kassay győz ebben a könyvben minden egyes képpel, hiszen ez egy műalkotás, nemcsak a szöveg, hanem az egész mű szempontjából. A drágakő elkészült, itt van az asztalon, és nekem nagy megtiszteltetést jelent, hogy részt vehettem a munkában, láthattam, ahogyan ez a könyv megszületik."
Prof. Ing. Ján Koąturiak, PhD.

Dr.h.c. prof. PhDr. Ing. (C)tefan Kassay, DrSc., tucatnyi szakmai kiadvány szerzője, az egyik legsikeresebb vállalkozó. Kiépítette a nemzetközileg elismert, több országban tevékenykedő korporációt, az I.D.C. Holding Rt.-t, amelyben a felügyelőtanács elnöki posztját tölti be. A vállalkozói tevékenységéhez kapcsolódik a tudományos és publikációs munkája is, amit bizonyít ez a kiadvány is. A szerző saját tapasztalatai alapján, az elméleti ismeretivel összhangban vázolja fel a vállalatirányítás úgynevezett szlovák útját. A módszer sikerét bizonyítják az I.D.C. Holding Rt. eredményei is, amely az alkalmazott tudományos ismereteknek is köszönhetően azon kevés vállalatok közé tartozik, amelyek a válságban is megőrizték vitalitásukat, olyan helyzetben, amikor a gyártóvállalatok világmértékű összehasonlításban egzisztenciális problémákkal küzdenek.
Munkája mellett gazdasági diplomáciával is foglalkozik. Tagja az elismert salzburgi Európai Tudományos és Művészeti Akadémiának.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Irányítás 1-4. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Irányítás 1-4. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  823
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, DOBOZBAN
  Súly:
  1950 gr
  ISBN:
  9789636938147
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2712260 / 1172889
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Irányítás 1-4. ebook, könyvet Irányítás 1-4. FB2, Download Irányítás 1-4. PDF , Download Irányítás 1-4. MOBI, Online Irányítás 1-4. könyvet, ingyenes letöltések Irányítás 1-4. IPhone, Online könyvet Irányítás 1-4. PDF, ingyenes Irányítás 1-4. DJVU, ingyenes letöltések Irányítás 1-4. TXT, letöltések Irányítás 1-4. RTF, Online Irányítás 1-4. FB2 , e-könyvet Irányítás 1-4. letöltések TXT, ingyenes Irányítás 1-4. letöltések könyvet, e-könyvet Irányítás 1-4. download MOBI, letöltések Irányítás 1-4. IPad, olvas Irányítás 1-4. MOBI, olvas Irányítás 1-4. DOC, ingyenes Irányítás 1-4. AWZ, Download e-könyvet Irányítás 1-4. iPad , ingyenes Irányítás 1-4. DJVU, Download Irányítás 1-4. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Irányítás 1-4. DVD, olvas Irányítás 1-4. TXT, Book Irányítás 1-4. letöltések DJVU, Irányítás 1-4. letöltések könyvet ingyenes, Irányítás 1-4. letöltések könyvet pdf ingyenes, Irányítás 1-4. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Irányítás 1-4. pdf ingyenes, Irányítás 1-4. letöltések könyvet epub ingyenes, Irányítás 1-4. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply