Irányítás nélkül letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Áttörést jelentő könyv a gyermeknevelésről, megoldás a szülők problémáira.

Honnan származik a hiedelem, hogy ha gyermekünkből érzelmileg stabil, sikeres felnőttet akarunk nevelni, fegyelmeznünk kell őt?

Az Irányítás nélkülből megtudhatjuk, hogy a viselkedés kontrollálására hivatott fegyelmezés nem megoldás a helytelen megnyilvánulásokra, a szülőkkel szembeni tiszteletlenségre és a különféle devianciákra, így az agresszivitásra, a családtól és a társadalomtól való elidegenedésre, a kábítószerezésre, az alkoholizmusra és a fiatalkori öngyilkosságra. Ellenkezőleg: a felsorolt magatartásformák egyik legfőbb okának kell tekintenünk.
Dr. Tsabary határozott meggyőződése, hogy a hatékony neveléshez mély lelki kapcsolatot kell kiépítenünk gyermekünkkel, és büntetés helyett viselkedése érzelmi mozgatórugóival kell foglalkoznunk: "Ha az okot célozzuk meg, a viselkedés automatikusan megváltozik".
A szerző nem valamiféle megengedő, "bármi megteszi" szemléletmódot, hanem tudatosságot szorgalmaz, mely nem irányításban ölt testet, hanem segíti gyermekünket az önmaga iránti felelősség tudatának elmélyítésében.
Autentikus kapcsolatban a gyerek önmagát adhatja, ami olyan családi miliőt teremt, ahol szülők és gyerekek egyaránt önfegyelmet mutatnak. A késztetés, hogy ráerőltessük akaratunkat gyermekünkre, elenyészik, ami azt eredményezi, hogy mindenki ura lehet a saját életének, a családtagok kölcsönösen tisztelik egymást és erős karakterrel rendelkeznek, melyet belülről fakadó természetes rugalmasság jellemez.

Dr. Shefali Tsabary háromszoros díjnyertes könyve, A tudatos szülő után íme a folytatás, az Irányítás nélkül – Miért nem használ a fegyelmezés, mi a valódi megoldás?, mely szintén a klinikai szakpszichológusként praktizáló szerző gyakorlati tapasztalataira épül.

Következtetéseit és útmutatásait dr. Tsabary a legkülönfélébb társadalmi rétegek képviselőivel, így kertvárosi családokkal, belvárosi fiatalokkal, cunami-túlélőkkel, vállalatvezetőkkel és elmaradott országokból származó nőkkel folytatott konzultációira alapozza.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Irányítás nélkül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Irányítás nélkül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  222
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789637054785
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709237 / 1170824
  Translator:


  TAGS:
  Online Irányítás nélkül ebook, könyvet Irányítás nélkül FB2, Download Irányítás nélkül PDF , Download Irányítás nélkül MOBI, Online Irányítás nélkül könyvet, ingyenes letöltések Irányítás nélkül IPhone, Online könyvet Irányítás nélkül PDF, ingyenes Irányítás nélkül DJVU, ingyenes letöltések Irányítás nélkül TXT, letöltések Irányítás nélkül RTF, Online Irányítás nélkül FB2 , e-könyvet Irányítás nélkül letöltések TXT, ingyenes Irányítás nélkül letöltések könyvet, e-könyvet Irányítás nélkül download MOBI, letöltések Irányítás nélkül IPad, olvas Irányítás nélkül MOBI, olvas Irányítás nélkül DOC, ingyenes Irányítás nélkül AWZ, Download e-könyvet Irányítás nélkül iPad , ingyenes Irányítás nélkül DJVU, Download Irányítás nélkül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Irányítás nélkül DVD, olvas Irányítás nélkül TXT, Book Irányítás nélkül letöltések DJVU, Irányítás nélkül letöltések könyvet ingyenes, Irányítás nélkül letöltések könyvet pdf ingyenes, Irányítás nélkül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Irányítás nélkül pdf ingyenes, Irányítás nélkül letöltések könyvet epub ingyenes, Irányítás nélkül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply