Iránytű letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Iránytűre van szükségünk, amely az ősrégi emberi kételyek mellett korunk új kérdéseire is választ ad. A biztos irányt a Biblia mutatja meg. A Bűnök és erények a Bibliában című kiadvány 555 idézete így válik értékvesztett világunk mindennapjainak iránytűjévé.

A Biblia bűnnek nevezi a tiltott cselekedeteket és a helytelen viselkedési formákat. Ezzel megmutatja a kerülendő tetteket és felhív a jó megtételére. A jótéteményeket és az ezek megtételéhez szükséges képességeket hagyományosan erénynek nevezzük. Korunk emberének akkor lesz nyugodt, kiegyensúlyozott élete, ha a benne szunnyadó erényeket felhasználva jót tesz, cselekvően bizonyítja, hogy a bűnt nem csak elkerüli, hanem erényeivel is él.

Gyűjteményünkben először a Biblia bűnre vonatkozó gondolatai, majd az erényes élettel összefüggő szentírási szövegek kerülnek közlésre. Így az idézetekben szó esik a hét főbűnről – kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, harag, torkosság, jóra való restség – és a Tízparancsolatról. Az erények kapcsán találkozhatunk az isteni erények – hit, remény, szeretet – és a sarkalatos erények – igazságosság, mértékletesség, erősség-bátorság, bölcsesség – mellett a tág értelemben vett erényekkel – pl.: szelídség, türelem, szegénység, vendégszeretet, tisztaság – is.

Az idézetek mellett feltüntetett szentírási helyek lehetővé teszik az adott szöveg fellapozását és tágabb környezetben való tanulmányozását.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Iránytű ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Iránytű ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  133
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789634090564
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689090 / 1159769  TAGS:
  Online Iránytű ebook, könyvet Iránytű FB2, Download Iránytű PDF , Download Iránytű MOBI, Online Iránytű könyvet, ingyenes letöltések Iránytű IPhone, Online könyvet Iránytű PDF, ingyenes Iránytű DJVU, ingyenes letöltések Iránytű TXT, letöltések Iránytű RTF, Online Iránytű FB2 , e-könyvet Iránytű letöltések TXT, ingyenes Iránytű letöltések könyvet, e-könyvet Iránytű download MOBI, letöltések Iránytű IPad, olvas Iránytű MOBI, olvas Iránytű DOC, ingyenes Iránytű AWZ, Download e-könyvet Iránytű iPad , ingyenes Iránytű DJVU, Download Iránytű e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Iránytű DVD, olvas Iránytű TXT, Book Iránytű letöltések DJVU, Iránytű letöltések könyvet ingyenes, Iránytű letöltések könyvet pdf ingyenes, Iránytű pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Iránytű pdf ingyenes, Iránytű letöltések könyvet epub ingyenes, Iránytű ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply