Isten hozott letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Klein-napló egy titokzatos titkárnő irománya, mely arra emlékezik, ami majd csak ezután lesz. Mindenki mást olvas ki belőle, a falusiak többsége azonban úgy véli, hogy a saját haláluk időpontját jósolta meg benne – nem tudni, ki. Vagyis a Klein-napló egy halottaskönyv. Talán a múltban elkövetett, talán a jelenben és a jövőben megeső bűnökért, esetleg mindkettőért: ez a büntetés.
Sáraságban életre kelnek az árnyékok, "felkötik magukat" a kutyák, aztán holtukban mégis életet kölykeznek. Gyermekek születnek steril apáktól, akiknek a múlt árnyai adnak útmutatást. Fiatal lányok őszülnek meg csoportosan, egyik napról a másikra, és az emberek torka folyton száraz, szomjuk csillapíthatatlan.
Gallér Gergely gimnazista, a fantasztikus Klein Ede Egylet vezetője, megszállottan kutatja a közös múlt csodáit, a falu védőszentjeinek örökségét, egészen addig, míg végül teljesen magára marad. El kell hagynia gyermekkora helyszínét… hogy aztán visszatérjen kideríteni, mi történt, s miért. Felkutatja a csodákat és hogy ő kicsoda.
A Mellettem elférsz és a Jelmezbál szerzőjének első, először 2005-ben megjelent regénye krimiszerűen örvénylik, a közelmúlt titkai megülik benne a jelent, átírják emlékeinket, eltávolítanak és közel hoznak, elfednek és megmutatnak. Az Isten hozott egy önmagát és közösségét elveszítő, aztán újra megtaláló tinédzser története. Vagyis mindannyiunké.A Könyv Magyarul!


Letöltések Isten hozott ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Isten hozott ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  364
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  474 gr
  ISBN:
  9789631436815
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712195 / 1172846  TAGS:
  Online Isten hozott ebook, könyvet Isten hozott FB2, Download Isten hozott PDF , Download Isten hozott MOBI, Online Isten hozott könyvet, ingyenes letöltések Isten hozott IPhone, Online könyvet Isten hozott PDF, ingyenes Isten hozott DJVU, ingyenes letöltések Isten hozott TXT, letöltések Isten hozott RTF, Online Isten hozott FB2 , e-könyvet Isten hozott letöltések TXT, ingyenes Isten hozott letöltések könyvet, e-könyvet Isten hozott download MOBI, letöltések Isten hozott IPad, olvas Isten hozott MOBI, olvas Isten hozott DOC, ingyenes Isten hozott AWZ, Download e-könyvet Isten hozott iPad , ingyenes Isten hozott DJVU, Download Isten hozott e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Isten hozott DVD, olvas Isten hozott TXT, Book Isten hozott letöltések DJVU, Isten hozott letöltések könyvet ingyenes, Isten hozott letöltések könyvet pdf ingyenes, Isten hozott pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Isten hozott pdf ingyenes, Isten hozott letöltések könyvet epub ingyenes, Isten hozott ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply