Istenek és harcosok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Több mint száz évvel az első angol kiadás után most a magyar olvasók szamára is elérhetővé vált Lady Augusta Gregory ír mitologikus mese- és hőstörténet-gyűjteménye.
A könyv eredeti kiadását a nagyközönség, élén a költő William Butler Yeatscel, rendkívül lelkesen fogadta, s hatása nagymértékben hozzájárult az angol uralom alatt megtépázott ír nemzettudat megerősödéséhez.
A szerző érdeme, hogy logikai egységbe rendezte és összefűzte a különálló, más-más századból fennmaradt szövegeket. Tette mindezt ráadásul igen olvasmányos formában – így válhatott az ír nagyközönség számára elérhetővé és népszerűvé e hatalmas anyagnak egy fontos része.
Az Istenek és harcosok (és a mitológia másik része, a Cuchulain, az ulsteri hős) nemcsak az ír kultúrára hatott termékenyítően: az Osszián-mítoszt adó Finn-történeteknek az európai, s benne a magyar romantikára gyakorolt hatása félbecsülhetetlen. Ez a gyűjtemény, amely a 20. században oly kiváló elmékre tudott hatással lenni mint Yeats, C. S. Lewis vagy a mai fantasy atyjának tekinthető J.R.R.Tolkien, minden bizonnyal a kelta mítoszok iránt érdeklődők alapkönyve lehet.

E sajátos stílusú, bájú, ritmikájú ciklusokat a magyar szakértők jegyzetei segítenek elhelyezni a korabeli ír szokások, hiedelmek társadalmi keretein belül; a nevek kiejtését pedig útmutató könnyíti meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Istenek és harcosok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Istenek és harcosok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  454
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  800 gr
  ISBN:
  9789639648050
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2101729 / 1014970
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Istenek és harcosok ebook, könyvet Istenek és harcosok FB2, Download Istenek és harcosok PDF , Download Istenek és harcosok MOBI, Online Istenek és harcosok könyvet, ingyenes letöltések Istenek és harcosok IPhone, Online könyvet Istenek és harcosok PDF, ingyenes Istenek és harcosok DJVU, ingyenes letöltések Istenek és harcosok TXT, letöltések Istenek és harcosok RTF, Online Istenek és harcosok FB2 , e-könyvet Istenek és harcosok letöltések TXT, ingyenes Istenek és harcosok letöltések könyvet, e-könyvet Istenek és harcosok download MOBI, letöltések Istenek és harcosok IPad, olvas Istenek és harcosok MOBI, olvas Istenek és harcosok DOC, ingyenes Istenek és harcosok AWZ, Download e-könyvet Istenek és harcosok iPad , ingyenes Istenek és harcosok DJVU, Download Istenek és harcosok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Istenek és harcosok DVD, olvas Istenek és harcosok TXT, Book Istenek és harcosok letöltések DJVU, Istenek és harcosok letöltések könyvet ingyenes, Istenek és harcosok letöltések könyvet pdf ingyenes, Istenek és harcosok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Istenek és harcosok pdf ingyenes, Istenek és harcosok letöltések könyvet epub ingyenes, Istenek és harcosok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply