Játékos koncentráció letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mandalák, memóriajátékok, rajzolás, masszázs a figyelem és a koncentráció fejlesztésére. 35 játékos és nagyon könnyű feladat, amely megtanítja gyermekünket a koncentrációra.
A gyerekek gyakran szórakozottak: a videojátékok, a mobiltelefon, a tévé szétszórja a figyelmüket. A könnyű, otthon végezhető gyakorlatok segítségével tudatára ébrednek annak, kik is ők valójában, megismerik környezetüket; megtanulják, miként cselekedjenek, hogyan legyenek nyitottak, és ezáltal könnyebben koncentráljanak.

Minden foglakozás leírása két részből áll:
a könyv bal oldalán a gyerek olvashatja el a játék lépéseit és változatait,
a jobb oldali lapokon pedig a szülők fedezhetik fel, hogy a tevékenység milyen téren fejti ki áldásos hatását.

Játékos ötletek a gyermek boldogságáért!

A gyerekek imádják azokat a játékos foglalkozásokat, amikor kifejezhetik pillanatnyi érzéseiket, legyenek akár jókedvűek, szomorúak vagy dühösek, optimisták vagy szorongók. Természetes vágyuk az önkifejezés. Fütyülnek rá, ha zavarnak minket! A szülők boldogan látják, amint nyüzsögnek, cseperednek és megismerik a külvilágot. Csakhogy a hétköznapokban cseppet sem könnyű kezelni egy ilyen erős kapcsolatot, és annyit áldozni a gyermek nevelésére, amennyit szeretnénk.
A megfelelő szülő-gyermek kapcsolat kialakításához, ugyanakkor a gyermek önállóságvágyának megtartásához jó szándékra és játékokra van szükség. A könyvben sorakozó gyakorlatok játékos formában segíthetik a közös párbeszéd és a tanulás pillanatait, ráadásul nagyon szórakoztatóak!
A gyerek apránként tanulja meg, hogyan koncentrálja a figyelmét, de ehhez előbb igazán meg kell ismernie a saját testét. A könyvben ajánlott játékok során tudatára ébred, ki is ő valójában, megismeri környezetét, hogyan cselekedjen értelmesen a világban. Ha a figyelem megjelenik, a koncentráció is működésbe lép, mivel a gyermek nyitott rá.
A kínálatból: mandalák, játékok a memória, a figyelem és a koncentráció fejlesztésére
A foglalkozások segítségével a gyermek fokozatosan javíthatja a koncentrációképességét, mégpedig játékos formában. Ezután a gyakorlatok rendszeres ismétlésével frissen tarthatja az információk bevéséséhez kapcsolódó mechanizmusokat. Fontos, hogy játékosan keltsük fel a gyermek érdeklődését, hogy a foglalkozásokat ne érezze újabb nyűgös feladatnak.
Legyünk figyelmes, szerető és kíváncsi szülők, támogassuk gyermekünket a kibontakozásban!
A szerző
Gilles Diederichs zeneszerző és -terapeuta. Mindennapi munkáját gyermekek között végzi, valamint a francia Anya- és Gyermekvédelmi Egyesület (PMI) nevelőit és munkatársait oktatja relaxációs technikákra, jóga-, meditációs és motorikus képességfejlesztő gyakorlatokra. Számos könyv szerzője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Játékos koncentráció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Játékos koncentráció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  40
  Borító:
  BÉLELT BORÍTÓ
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789633105702
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2619349 / 1147584
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Játékos koncentráció ebook, könyvet Játékos koncentráció FB2, Download Játékos koncentráció PDF , Download Játékos koncentráció MOBI, Online Játékos koncentráció könyvet, ingyenes letöltések Játékos koncentráció IPhone, Online könyvet Játékos koncentráció PDF, ingyenes Játékos koncentráció DJVU, ingyenes letöltések Játékos koncentráció TXT, letöltések Játékos koncentráció RTF, Online Játékos koncentráció FB2 , e-könyvet Játékos koncentráció letöltések TXT, ingyenes Játékos koncentráció letöltések könyvet, e-könyvet Játékos koncentráció download MOBI, letöltések Játékos koncentráció IPad, olvas Játékos koncentráció MOBI, olvas Játékos koncentráció DOC, ingyenes Játékos koncentráció AWZ, Download e-könyvet Játékos koncentráció iPad , ingyenes Játékos koncentráció DJVU, Download Játékos koncentráció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Játékos koncentráció DVD, olvas Játékos koncentráció TXT, Book Játékos koncentráció letöltések DJVU, Játékos koncentráció letöltések könyvet ingyenes, Játékos koncentráció letöltések könyvet pdf ingyenes, Játékos koncentráció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Játékos koncentráció pdf ingyenes, Játékos koncentráció letöltések könyvet epub ingyenes, Játékos koncentráció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply