Játékos nevelés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A gyermek természetes nyelve, tanulásának és kommunikációjának legfontosabb eszköze a játék. Ha szeretnénk megérteni őt, közel kerülni hozzá, megtanítani neki valamit, segíteni nehézségei leküzdésében, akkor mindehhez elsősorban a játékon keresztül vezet út.
Szülőként számos helyzetben elkeseredettnek és tanácstalannak érezzük magunkat. Fogalmunk sincs, hogy az adott problémát mi okozhatja és hogyan oldhatnánk meg, sőt, az is lehet, hogy eddigi beavatkozásaink csak tovább rontottak a helyzeten. Ám ahol már minden más próbálkozás kudarcot vallott, a jól megválasztott játék csodákat tehet.
A közös játék által segíthetünk a gyerekeknek abban, hogy kifejezzék az érzéseiket, mi pedig sokkal könnyebben megérthetjük azokat. Együttes erővel áttörhetjük a félelem, a gátlások és a harag kemény falát, hogy eljussunk a bensőséges kapcsolatig és a felszabadult örömig. Megerősíthetjük az önbizalmukat, megmutathatjuk nekik, mi mindenre képesek. Megtanulhatunk velük együttműködni anélkül, hogy dühvel és erőszakkal próbálnánk érvényt szerezni szándékainknak. A játékos nevelés számtalan szelíd és kreatív megoldást kínál azokra a helyzetekre, amikor elkeseredésünkben kiabálni, büntetni, esetleg ütni szoktunk – meg fogunk lepődni, hogy mennyivel hatékonyabbak leszünk, a gyerekek pedig mennyivel boldogabbak. És a játék segítségével gyógyíthatunk is, ha valami vagy valaki lelki sérülést, fájdalmat okozott nekik.
A világhírű pszichológus és játékterapeuta lépésről lépésre vezeti be az olvasót a játékos nevelés gazdag eszköztárába. Nemcsak egy gyerekbarát szemléletmódot ad át, de konkrét ötletek sokaságát is, melyek nagy hasznunkra lesznek úgy a hétköznapokban, mint a problémás helyzetekben. Nem kezeli tabuként azt sem, ami a felnőtt számára nehézséget jelenthet a közös játékkal kapcsolatban: a kimerültséget, az unalmat, az ötlettelenséget, a gátlásokat, a nevetségessé válástól való félelmet. Egyikkel sem vagyunk egyedül, nem kell szégyenkeznünk – és mindezek dacára mégis nekünk való a játékos nevelés, csak rá kell kapnunk az ízére!
“Az ember akkor igazán ember, amikor játszik, írta Friedrich Schiller, az Örömóda szerzője. A gyereked még igazán ember! Neki minden játék, az evés, az ivás, az elindulás, a fürdés – a hajmosás! -, sőt a “rosszalkodás” is. Legyél te is ember, ha azt akarod, hogy megértsd őt és hatni tudj rá – tanulj meg játszani! Sőt: tanulj meg hancúrozni! Érezni fogod, hogy a játékon keresztül hogyan áramlanak oda-vissza az érzelmek, elviselhetővé, sőt örömtelivé téve együttes napjaitokat, elvezetve a közös kuncogásig.”Dr. Vekerdy Tamás

“A spontán, kreatív, szabad gyermeki énünk, a ‘csodagyermek’ felnőttkorunkban is előhívható. Legyünk a gyermekeink játszótársai! Játszva elérhetjük, amit erőlködve, szigorral hiába is próbálnánk. Nemcsak örömteli közös perceket nyerhetünk, hanem könnyebben megoldódó problémákat és erősebb, meghittebb szülő-gyermek kapcsolatot.”Dr. Kádár Annamária
A Könyv Magyarul!


Letöltések Játékos nevelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Játékos nevelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Kulcslyuk Kiadó
  Number of Pages:
  424
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0359000987966
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  SL#2105136271  TAGS:
  Online Játékos nevelés ebook, könyvet Játékos nevelés FB2, Download Játékos nevelés PDF , Download Játékos nevelés MOBI, Online Játékos nevelés könyvet, ingyenes letöltések Játékos nevelés IPhone, Online könyvet Játékos nevelés PDF, ingyenes Játékos nevelés DJVU, ingyenes letöltések Játékos nevelés TXT, letöltések Játékos nevelés RTF, Online Játékos nevelés FB2 , e-könyvet Játékos nevelés letöltések TXT, ingyenes Játékos nevelés letöltések könyvet, e-könyvet Játékos nevelés download MOBI, letöltések Játékos nevelés IPad, olvas Játékos nevelés MOBI, olvas Játékos nevelés DOC, ingyenes Játékos nevelés AWZ, Download e-könyvet Játékos nevelés iPad , ingyenes Játékos nevelés DJVU, Download Játékos nevelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Játékos nevelés DVD, olvas Játékos nevelés TXT, Book Játékos nevelés letöltések DJVU, Játékos nevelés letöltések könyvet ingyenes, Játékos nevelés letöltések könyvet pdf ingyenes, Játékos nevelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Játékos nevelés pdf ingyenes, Játékos nevelés letöltések könyvet epub ingyenes, Játékos nevelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply