Játékos teknőcgeometria letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az informatika oktatása terén hazánkban a Logo kellően elterjedt. A tanárok azonban gyakran tapasztalják, hogy ez is tananyaggá alakult, és így használatakor a lényeget, a felfedezés élményét, diadalát ritkán élvezik a diákok. Mit tegyünk annak érdekében, hogy a Logo ne kényszer legyen, hanem örömök forrása, a gondolkodásfejlesztés hatékony eszköze? Erre ad választ a Játékos teknőcgeometria könyv. Farkas Károly a Logo programnyelvről a logo-pedagógiáról sokat publikált. A szerzőt a konferenciákon a Logo szakembere, a Logo nagy örege, a Logo magyarországi atyja címekkel illetik. Több Logo nyelvjárást (LogoWriter, Comenius Logo) hazánkban elsőként ő ismertetett. Kandidátusi disszertációját erről a témáról írta.
A Játékos teknőcgeometria könyv több évtizedes munkásság összefoglalása. A könyv elsősorban pedagógiai, módszertani tanácsok, példák sorolása. A matematikai, informatikai, módszertani gondolatok értékét biztosítja a kiváló lektorok munkája és az a tény, hogy ezek többsége kipróbált, bevált. A közoktatásban a szerző és munkatársai által kifejlesztett módszertani elemek általánosan ismertek, használtak, például a Robot-játék, a Teknőc kertje, a teknőc megszemélyesítése. A könyv ugyanakkor újszerű példák bemutatásával, azok episztemológiai elemzésével is segíti, a diákok, tanárok, szülők számára, hogy a Logo oktatása minden korosztály számára élvezetes lehessen, hogy megelőzzük az infofóbia (a matfóbia után) kialakulását. Bemutatja, hogyan lehet a matematika, a programozás nehezebbnek tartott fogalmait játékosan megismerni.
Kovács Győző, Mikis Márta előszavai emelik a könyv értékét. A gondolatok pontos kifejtését segítette az olvasószerkesztő, dr. Laczkó Krisztina példás munkája. A tartalom színes változatban, a programkódok futtatható alakban megtalálhatók lesznek a kiadó honlapján. Lakos Erika lektorral egyetértve javasoljuk a könyvet pedagógusoknak, az informatika terén valamelyest járatos szülőknek, a Logoval ismerkedő diákoknak, Logo kedvelőknek, és kiemelkedően a jövő tanárainak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Játékos teknőcgeometria ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Játékos teknőcgeometria ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  280
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  500 gr
  ISBN:
  9789639863231
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222500 / 1078417  TAGS:
  Online Játékos teknőcgeometria ebook, könyvet Játékos teknőcgeometria FB2, Download Játékos teknőcgeometria PDF , Download Játékos teknőcgeometria MOBI, Online Játékos teknőcgeometria könyvet, ingyenes letöltések Játékos teknőcgeometria IPhone, Online könyvet Játékos teknőcgeometria PDF, ingyenes Játékos teknőcgeometria DJVU, ingyenes letöltések Játékos teknőcgeometria TXT, letöltések Játékos teknőcgeometria RTF, Online Játékos teknőcgeometria FB2 , e-könyvet Játékos teknőcgeometria letöltések TXT, ingyenes Játékos teknőcgeometria letöltések könyvet, e-könyvet Játékos teknőcgeometria download MOBI, letöltések Játékos teknőcgeometria IPad, olvas Játékos teknőcgeometria MOBI, olvas Játékos teknőcgeometria DOC, ingyenes Játékos teknőcgeometria AWZ, Download e-könyvet Játékos teknőcgeometria iPad , ingyenes Játékos teknőcgeometria DJVU, Download Játékos teknőcgeometria e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Játékos teknőcgeometria DVD, olvas Játékos teknőcgeometria TXT, Book Játékos teknőcgeometria letöltések DJVU, Játékos teknőcgeometria letöltések könyvet ingyenes, Játékos teknőcgeometria letöltések könyvet pdf ingyenes, Játékos teknőcgeometria pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Játékos teknőcgeometria pdf ingyenes, Játékos teknőcgeometria letöltések könyvet epub ingyenes, Játékos teknőcgeometria ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply