Játéktár letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv készítése során számos emlékezetes pillanatot éltünk át, hadd idézzük fel most egyik legkedvesebb élményünket. Egy óvodában dolgoztunk, a Legendás lábnyomok című játékot készítettük ovis “munkatársainkkal”. A feladat már csak azért sem lehetett túlzottan komoly, mert a gyerekek talpait festékkel mázoltuk be, és a
csiklandozástól hangosan kacarásztak. A hangulat azonban akkor érkezett el csúcspontjához, amikor végre sikerült kilépni a mintát a papíron, és jött a “szabad a gazda”, vagyis az önfeledt szaladgálás a festékes tappancsokkal. A gyerekek annyira élvezték, hogy sorban álltak a pemzlinél, repetát követelve. Csoda-e, hogy végül mi is kipróbáltuk?
Könyvünk óvodások és kisiskolások kedvenc játékaihoz kínál eredeti ötleteket. A kiadványban megtalálhatjuk a különböző technikák fortélyait, kitérünk többek között a batikolás, a gipszöntés, a márványozás és a kasírozás ismertetésére. Az olvasót az ételekből elkészíthető színes és ínycsiklandozó kompozíciók megalkotásának titkaiba is beavatjuk, ötletet szolgáltatva egy-egy születésnap vagy névnap lebonyolításához.
A játékok és feladatok túlnyomó része kis anyagi befektetéssel, a háztartásban és a környezetünkben megtalálható
eszközökből, kiürült flakonokból, dobozokból készültek. A könyvet elsősorban az óvodapedagógusok, a tanítók és a szülők figyelmébe ajánljuk, hiszen – a könyv útmutatóját, fázisfotóit követve – a gyerekekkel könnyen megvalósíthatják a lejegyzett ötleteket.
Meggyőződésünk, hogy e könyv bővíti a gyermekek ismereteinek körét, fejleszti kézügyességüket és kreativitásukat.
Legfontosabbnak mégis azt a mosolyt tartjuk, amelyet e játékok reményeink szerint a gyerekek arcára csalnak.
A szerzőkről:
Gönczöl Andrea a Budapesti Tanítóképző Főiskola tanára, gyermekirodalmat, módszertant és magyar nyelvészetet oktat. Rendszeresen tart előadásokat az Óvodapedagógusok Klubjában.
Dienes Erika a Budapesti Tanítóképző Főiskolán oktat vizuális nevelést, bábjátékot és módszertant. Részt vett több bábfesztiválon, színházak számára tervezett bábokat, jelmezeket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Játéktár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Játéktár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  112
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  760 gr
  ISBN:
  9789639166547
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1998
  Árukód:
  2161664 / 1036567
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Játéktár ebook, könyvet Játéktár FB2, Download Játéktár PDF , Download Játéktár MOBI, Online Játéktár könyvet, ingyenes letöltések Játéktár IPhone, Online könyvet Játéktár PDF, ingyenes Játéktár DJVU, ingyenes letöltések Játéktár TXT, letöltések Játéktár RTF, Online Játéktár FB2 , e-könyvet Játéktár letöltések TXT, ingyenes Játéktár letöltések könyvet, e-könyvet Játéktár download MOBI, letöltések Játéktár IPad, olvas Játéktár MOBI, olvas Játéktár DOC, ingyenes Játéktár AWZ, Download e-könyvet Játéktár iPad , ingyenes Játéktár DJVU, Download Játéktár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Játéktár DVD, olvas Játéktár TXT, Book Játéktár letöltések DJVU, Játéktár letöltések könyvet ingyenes, Játéktár letöltések könyvet pdf ingyenes, Játéktár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Játéktár pdf ingyenes, Játéktár letöltések könyvet epub ingyenes, Játéktár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply