Java-fejtörők letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az Effective Java (Hatékony Java) hagyományait követve Bloch és Gafter ezúttal a Java programozási nyelv és központi könyvtárai rejtélyeiben merülnek el. A meghökkentő optikai illúziókat ábrázoló képekkel illusztrált Java-fejtörők 95 ördögi rejtvényt tár elénk, amelyek egyszerre tanítanak és szórakoztatnak. Bárki, aki ismeri a Java nyelvet, megértheti a fejtörőket, de a megoldásuk még a legharcedzettebb veteránoknak is kihívást jelenthet. A fejtörők többségét a szerzők egy-egy rövid program formájában mutatják be, amelynek a viselkedése ellentmond a látszatnak. Ki tudjuk találni, mit csinálnak ezek a programok? A fejtörők a felhasznált lehetőségek szerint alkotnak laza csoportokat, és minden fejtörőt a részletes megoldása követ. A megoldások jócskán túlmutatnak a program viselkedésének egyszerű magyarázatán azt is megmutatják, hogyan kerülhetjük el a mögöttük megbúvó csapdákat és buktatókat. A csapdák és buktatók hasznos katalógusa a kötet végén később remekül használható hivatkozási pontként. Oldjuk meg a feladványokat, és soha többé nem esünk áldozatul azoknak a rejtélyes és a várakozásainkkal ellentétes viselkedéseknek, amelyek még a legtapasztaltabb programozókból is bolondot csinálhatnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Java-fejtörők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Java-fejtörők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  270
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  550 gr
  ISBN:
  9789639637702
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2210820 / 1067026
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Java-fejtörők ebook, könyvet Java-fejtörők FB2, Download Java-fejtörők PDF , Download Java-fejtörők MOBI, Online Java-fejtörők könyvet, ingyenes letöltések Java-fejtörők IPhone, Online könyvet Java-fejtörők PDF, ingyenes Java-fejtörők DJVU, ingyenes letöltések Java-fejtörők TXT, letöltések Java-fejtörők RTF, Online Java-fejtörők FB2 , e-könyvet Java-fejtörők letöltések TXT, ingyenes Java-fejtörők letöltések könyvet, e-könyvet Java-fejtörők download MOBI, letöltések Java-fejtörők IPad, olvas Java-fejtörők MOBI, olvas Java-fejtörők DOC, ingyenes Java-fejtörők AWZ, Download e-könyvet Java-fejtörők iPad , ingyenes Java-fejtörők DJVU, Download Java-fejtörők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Java-fejtörők DVD, olvas Java-fejtörők TXT, Book Java-fejtörők letöltések DJVU, Java-fejtörők letöltések könyvet ingyenes, Java-fejtörők letöltések könyvet pdf ingyenes, Java-fejtörők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Java-fejtörők pdf ingyenes, Java-fejtörők letöltések könyvet epub ingyenes, Java-fejtörők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply