Jézus-projektum letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Kutatási jelentés". Ez vár itt az olvasóra. Idézőjelben kutatási jelentés, mert a "Jézus-projektum" szerzője fiktív dokumentumot írt. Azt is mondhatnánk, hogy ebben a jelentésben, vagyis Cumulus izgalmas történetében semmi sem valódi. A történet mégis igaz, s hogy miért, azt épp az olvasó döntheti el. (Somlai Péter, szociológus, tanszékvezető egyetemi tanár, a tudományok doktora)

A hitről azt mondjuk, képes megmozgatni a hegyeket is. Ma már erőgépek és robbanó anyagok állnak rendelkezésünkre, hogy ezt bármikor megtegyük. Sokkal nehezebb feladat, és az igazi hit próbája, hogy képes-e megmozgatni a szíveket. A Jézus-projektum története, miközben a kenyérszaporítás csodájának fiktív "szociológiai" rekonstrukciója, felébreszti bennünk a meggyőződést, hogy "a legalja koldus is, bár teng, bír fölöslegest" (Shakespeare), azaz: mindig van valamink, amit felebarátunkkal megoszthatunk. (Jakab Gábor, r. katolikus plébános, pápai káplán)

A Jézus-projektumnak a szociológia szaknyelvén beszélő narrátora valójában olyan emberi képességünkre apellál, amelyről a késő modernitás korában már nem volt szokás beszélni. Messianisztikus célelvű ideológiák helyettesítették Európában azt, amit csodának nevez az egyszerű ember. Évszázadokig sorvasztották ama "jelfogó" készségüket, ami régebbi korokban lehetővé tette a láthatók és a láthatatlanok közti kommunikációt. Kamarás István hírnök: e rendkívüli értékközvetítés eszköze. (Cs. Gyimesi Éva, irodalomtörténész egyetemi tanár, Pulitzer-díjas publicista)

Az értekező, a hitvitázó és a regényes szövegalkotás kevercsében Kamarás István az ezredfordulót megért szabaduló nemzedékeknek állít emléket. A torzóban és emlékekben jelenlévő értékeknek. Ahogy ő sugallja: biblikus értelemben is csoda, hogy tehetségük mégis, máig elevenen hatni tud. (Reményi József Tamás, József Attila-díjas szerkesztő, irodalomkritikus)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Jézus-projektum ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jézus-projektum ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  167
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789639498822
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Jézus-projektum ebook, könyvet Jézus-projektum FB2, Download Jézus-projektum PDF , Download Jézus-projektum MOBI, Online Jézus-projektum könyvet, ingyenes letöltések Jézus-projektum IPhone, Online könyvet Jézus-projektum PDF, ingyenes Jézus-projektum DJVU, ingyenes letöltések Jézus-projektum TXT, letöltések Jézus-projektum RTF, Online Jézus-projektum FB2 , e-könyvet Jézus-projektum letöltések TXT, ingyenes Jézus-projektum letöltések könyvet, e-könyvet Jézus-projektum download MOBI, letöltések Jézus-projektum IPad, olvas Jézus-projektum MOBI, olvas Jézus-projektum DOC, ingyenes Jézus-projektum AWZ, Download e-könyvet Jézus-projektum iPad , ingyenes Jézus-projektum DJVU, Download Jézus-projektum e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jézus-projektum DVD, olvas Jézus-projektum TXT, Book Jézus-projektum letöltések DJVU, Jézus-projektum letöltések könyvet ingyenes, Jézus-projektum letöltések könyvet pdf ingyenes, Jézus-projektum pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jézus-projektum pdf ingyenes, Jézus-projektum letöltések könyvet epub ingyenes, Jézus-projektum ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply