Jóga letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Világszerte egyre több és több ember fordul a jógához, hogy éljen a benne rejlő egészségmegőrzési és stresszoldási lehetőségekkel. E gyakorlati kézikönyvben a jóga mestere, B. K. S. Iyengar megosztja az olvasókkal egyedi, holisztikus szemléletmódját. Számára ugyanis a jóga több
mint puszta testgyakorlás: egy életforma, ami
a tudatra és az ember lelki-szellemi működésére is hatással van. B. K. S. Iyengar bemutatja az ősi gyakorlatok mögött meghúzódó filozófiát és eszmeiséget, és elmagyarázza, hogyan kerekedhetünk felül a jóga segítségével modern korunk mindennapi feszültségein. A könyvben részletesen leírt gyakorlatsorokat úgy alakította ki, hogy életkortól és fizikai állapottól függetlenül kezdők, középhaladók és haladó szinten lévők is végezhetik. Az egyes testtartások, avagy jógaászanák helyes kivitelezését világos, közérthető, pontokba szedett leírás segíti, a testrészek pontos helyzetét pedig a végső póz 360 fokban körbefényképezett illusztrációi teszik nyomon követhetővé. A kötetben külön fejezet foglalkozik a segédeszközök innovatív használatával B. K. S. Iyengar útmutatásai alapján, ezáltal a kezdők, illetve a kevésbé hajlékonyak is könnyedén és hatékonyan végezhetik a gyakorlatokat. Szintén külön fejezet foglalkozik azokkal az ászanákkal és ászanasorokkal, amelyek bizonyos betegségek gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. Továbbá a könyv részét képezi egy B. K. S. Iyengar által személyesen összeállított, húszhetes jógakurzus leírása is,
az egyszerűbb gyakorlatoktól haladva
a bonyolultabbak felé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Jóga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jóga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  432
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9789634066064
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2714257 / 1174319
  Fordító:
  Balikó Nándor
  Fordító:


  TAGS:
  Online Jóga ebook, könyvet Jóga FB2, Download Jóga PDF , Download Jóga MOBI, Online Jóga könyvet, ingyenes letöltések Jóga IPhone, Online könyvet Jóga PDF, ingyenes Jóga DJVU, ingyenes letöltések Jóga TXT, letöltések Jóga RTF, Online Jóga FB2 , e-könyvet Jóga letöltések TXT, ingyenes Jóga letöltések könyvet, e-könyvet Jóga download MOBI, letöltések Jóga IPad, olvas Jóga MOBI, olvas Jóga DOC, ingyenes Jóga AWZ, Download e-könyvet Jóga iPad , ingyenes Jóga DJVU, Download Jóga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jóga DVD, olvas Jóga TXT, Book Jóga letöltések DJVU, Jóga letöltések könyvet ingyenes, Jóga letöltések könyvet pdf ingyenes, Jóga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jóga pdf ingyenes, Jóga letöltések könyvet epub ingyenes, Jóga ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply