Jól szeretni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Megismerlek és elfogadlak.
Olyannak, amilyen vagy.
A te teljes világodat.
Aki jól szeret, az megismer és elfogad – saját világát kitágítja a másik felé.
Befogadja őt.

"Ha az embernek olyan szerencséje van, hogy valakit is érdekelni kezd, amit itt vagy ott mondott, leírt, és úgynevezett ‘előadásokra’ hívják, akkor azt kell átélnie, hogy ezeknek az együttléteknek, legalábbis az ő számára, a hasonlíthatatlanul jobb, felpezsdítőbb, szórakoztatóbb része az, amikor a megjelentek elmondják kérdéseiket, aggályaikat, ellenvetéseiket, egyszóval megnyilatkoznak. Nagyszerű érzés hallani, amikor a négy-ötszáz fős (esetleg nagyobb) hallgatóságból egy kedves nő vagy férfi feláll, és bevilágító erővel mondja el személyes tapasztalatait, személyes példáját, ami megeleveníti az egész együttlétet.

Ebben a könyvben a találkozásoknak ezt a részét, illetve a kérdésekre adott válaszokat találja meg az Olvasó. Nem kérdés-felelet formájában, hanem a kérdéseket, az elmondott eseteket is beledolgozva az egyes témákról szóló részecskékbe. (Így hát szerzőtársak vagyunk hat-nyolc év néhány száz megszólalójával.)
Míg az előző kötetben, az Érzelmi biztonságban az előadások válogatása jelent meg, itt ezeké a közös beszélgetéseké.

És, igen, ezek a beszélgetések mindig abba az irányba mutattak, hogy miképp is kellene, hogyan is lehetne ezt az együttélést a gyerekkel és tágabban: egymással – jól csinálni, hogyan is lehetne jól szeretni. Akármerre ágaznak is el az egyes témák, a mélyükben mindig ez a kérdés lapul. Ott húzódik meg, és sokszor felfűti a beszélgetést.

Kicsit szorongok. Vajon ebből a felfűtöttségből sikerül-e itt, a következő lapokon valamit is visszaadni?" – Vekerdy Tamás
A Könyv Magyarul!


Letöltések Jól szeretni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jól szeretni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  476 gr
  ISBN:
  9786155281105
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2239131 / 1093646  TAGS:
  Online Jól szeretni ebook, könyvet Jól szeretni FB2, Download Jól szeretni PDF , Download Jól szeretni MOBI, Online Jól szeretni könyvet, ingyenes letöltések Jól szeretni IPhone, Online könyvet Jól szeretni PDF, ingyenes Jól szeretni DJVU, ingyenes letöltések Jól szeretni TXT, letöltések Jól szeretni RTF, Online Jól szeretni FB2 , e-könyvet Jól szeretni letöltések TXT, ingyenes Jól szeretni letöltések könyvet, e-könyvet Jól szeretni download MOBI, letöltések Jól szeretni IPad, olvas Jól szeretni MOBI, olvas Jól szeretni DOC, ingyenes Jól szeretni AWZ, Download e-könyvet Jól szeretni iPad , ingyenes Jól szeretni DJVU, Download Jól szeretni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jól szeretni DVD, olvas Jól szeretni TXT, Book Jól szeretni letöltések DJVU, Jól szeretni letöltések könyvet ingyenes, Jól szeretni letöltések könyvet pdf ingyenes, Jól szeretni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jól szeretni pdf ingyenes, Jól szeretni letöltések könyvet epub ingyenes, Jól szeretni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply