Jony Ive letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Másnak lenni nagyon könnyű, de jobbnak lenni nagyon nehéz.
Jony Ive

Steve Jobs 1997-ben tért vissza az Apple élére, hogy megmentse a céget, amelyet ő alapított. Egyik este találkozott egy brit tervezővel, aki több száz rajzzal és prototípussal körülvéve még késő éjjel is a cég központjában szorgoskodott. És akkor Jobs rájött, hogy megtalálta azt a tehetséges embert, aki visszafordíthatja a céget a lejtőn.
Ez a fiatal tervező Jony Ive volt.
Jony és Jobs együttműködéséből kultikus műszaki eszközök születtek. Az iMac, az iPod, az iPad és az iPhone azon túl, hogy a világ egyik legértékesebb vállalatává tették az Apple-t, egész iparágakat újítottak meg, hűséges rajongókat toboroztak a cégnek, és egy nemzetközileg is sikeres és elismert márkát teremtettek meg. Mindeközben Jony Ive a világ vezető, technológiai innovátorává vált, számtalan dizájndíjat nyert, és kiérdemelte, hogy 2013-ban felkerüljön a Time magazin 100-as listájára, sőt még lovaggá is ütötték.
De e diadalmas pályafutás ellenére vajmi keveset tudni erről a szemérmes és halk szavú varázslóról, akit Jobs szellemi társának tartott. Ebből a könyvből megismerjük az Apple innovációk valódi vezetőjének igaz történetét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Jony Ive ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jony Ive ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  660 gr
  ISBN:
  9789633041659
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2486377 / 1105796
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Jony Ive ebook, könyvet Jony Ive FB2, Download Jony Ive PDF , Download Jony Ive MOBI, Online Jony Ive könyvet, ingyenes letöltések Jony Ive IPhone, Online könyvet Jony Ive PDF, ingyenes Jony Ive DJVU, ingyenes letöltések Jony Ive TXT, letöltések Jony Ive RTF, Online Jony Ive FB2 , e-könyvet Jony Ive letöltések TXT, ingyenes Jony Ive letöltések könyvet, e-könyvet Jony Ive download MOBI, letöltések Jony Ive IPad, olvas Jony Ive MOBI, olvas Jony Ive DOC, ingyenes Jony Ive AWZ, Download e-könyvet Jony Ive iPad , ingyenes Jony Ive DJVU, Download Jony Ive e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jony Ive DVD, olvas Jony Ive TXT, Book Jony Ive letöltések DJVU, Jony Ive letöltések könyvet ingyenes, Jony Ive letöltések könyvet pdf ingyenes, Jony Ive pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jony Ive pdf ingyenes, Jony Ive letöltések könyvet epub ingyenes, Jony Ive ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply