Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Jóskönyv az egyik ősi jóslási forma bemutatására vállalkozik, mely négyszáz éve még igen ismert és népszerű jövendölési módszer volt, de az inkvizíció elől a babonaság álarca mögé rejtették. A rejtett tudás azonban nem szűnt meg létezni, a kávé- és teazaccjóslás újra feléledt, és a tarot, a rúna, az asztrológia mellett elfoglalta a neki járó helyet. ,,Csanyigáné Berta Margit könyve a török kávézaccból történő jóslásról több szempontból is mérföldkő, úttörő munka a hasonló jellegű művek között. Ő ugyanis az első, aki publikusan is felfedi, hogy a kávézaccjóslás folyamán a látnok nem csupán a csészében kirajzolódó árnyfigurákból, azaz a sziluettekből jósol, hanem – felismerve a csésze falán kirajzolódó geomancia-jeleket is – az elfogyasztott kávé zaccvilágának üzenetébe a jóval absztraktabb jelzéseket is bele kell szőnie tolmácsként" – írja a kötet bevezetőjében Dr. Kazanlár Aminollah Emil. A szakkönyv 25-25 elemzést közöl, melyek vonatkozásait ki-ki maga döntse el, mennyire illik rá, azonban egy biztos: az eredmények az asztrológia és a Tarot-lapok üzenetének új megközelítésű és vitathatatlan következtetései.A Könyv Magyarul!


Letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9786155180736
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2432495 / 8106169
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból ebook, könyvet Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból FB2, Download Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból PDF , Download Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból MOBI, Online Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból könyvet, ingyenes letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból IPhone, Online könyvet Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból PDF, ingyenes Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból DJVU, ingyenes letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból TXT, letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból RTF, Online Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból FB2 , e-könyvet Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltések TXT, ingyenes Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltések könyvet, e-könyvet Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból download MOBI, letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból IPad, olvas Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból MOBI, olvas Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból DOC, ingyenes Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból AWZ, Download e-könyvet Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból iPad , ingyenes Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból DJVU, Download Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból DVD, olvas Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból TXT, Book Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltések DJVU, Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltések könyvet ingyenes, Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltések könyvet pdf ingyenes, Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból pdf ingyenes, Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból letöltések könyvet epub ingyenes, Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccból ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply