Jóskönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nem könyvet,hanem egy csodálatos társat szeretnék adni neked"- írja Müller Péter, aki húsz évig tanulmányozta az Ősi kínai Ji Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet: kérdezhetünk tőle, s a könyv, mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint láthatatlan ""szent szellemek"" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. a Ji King Keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. A szerző érdeme, hogy ezt a szent és misztikus írást használhatóvá tette a ma embere számára, közelebb hozta a 21. század Európájához. Ez a kötet nem a jövendőnket mondja meg, hanem JÓsol, azaz megmondja, mi a JÓ MEGOLDÁS. Mert rajtunk áll. Tanácsod ad, mit tegyünk, hogy a jövőnk JÓL ALAKULJON. Ezért lett a címe JÓskönyv. A fedőlapon egy titkokat rejtő cinóbervörös ajtó van. Rajta kopogtató. A kopogtatón egy kínai írásjel. Jelentése: "Kettős boldogság". Itt azt üzeni: boldog annak a könyvnek a szerzője, melyet egy tudásra szomjas olvasó kinyit. És boldog az az olvasó, aki hasznos tanácsokat lel benne. Ketten boldogok. Boldog, aki olvassa. És boldog, aki írta. ,,A JÓSKÖNYV ÉLETEM FŐ MŰVE. KÖZEL FÉLMILLIÓ EMBER ÉLETÉT SEGÍTI. VALÓSÁGOS-NÉPKÖNYV-LETT. AZ ELTELT ÉVEK BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A KÖNYV MEGSZÓLÍT ÉS HAT. AZ ÚJ KIADÁSBAN A HASZNÁLATÁT IGYEKEZTEM ÉRTHETŐBBÉ TENNI." – Müller PéterA Könyv Magyarul!


Letöltések Jóskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jóskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789638985286
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689386 / 8125906
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Jóskönyv ebook, könyvet Jóskönyv FB2, Download Jóskönyv PDF , Download Jóskönyv MOBI, Online Jóskönyv könyvet, ingyenes letöltések Jóskönyv IPhone, Online könyvet Jóskönyv PDF, ingyenes Jóskönyv DJVU, ingyenes letöltések Jóskönyv TXT, letöltések Jóskönyv RTF, Online Jóskönyv FB2 , e-könyvet Jóskönyv letöltések TXT, ingyenes Jóskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Jóskönyv download MOBI, letöltések Jóskönyv IPad, olvas Jóskönyv MOBI, olvas Jóskönyv DOC, ingyenes Jóskönyv AWZ, Download e-könyvet Jóskönyv iPad , ingyenes Jóskönyv DJVU, Download Jóskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jóskönyv DVD, olvas Jóskönyv TXT, Book Jóskönyv letöltések DJVU, Jóskönyv letöltések könyvet ingyenes, Jóskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Jóskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jóskönyv pdf ingyenes, Jóskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Jóskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.