JQuery receptek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A jQuery JavaScript-könyvtár leegyszerűsíti a szolgáltatásgazdag, interaktív webes előfelületek építését. A könyvtár alapjainak elsajátítása könnyű, de évekbe telhet, amíg széltében-hosszában megismerjük a lehetőségeit. Ez a receptkönyv jelentősen lerövidíti a jQuery megtanulásához szükséges időt: a benne ismertetett receptek mintákat és eljárásokat mutatnak be egy tucat olyan élvonalbeli fejlesztőtől, akik a jQuery-t a legkülönfélébb területeken alkalmazzák, az egyszerű összetevők webhelyekbe és alkalmazásokba való beépítésétől az összetett, nagy teljesítményű felhasználói felületek fejlesztéséig.

A jQuery receptekből a kezdők és a JavaScript-veteránok egyaránt tanulhatnak: a kötet az alapoktól indul, majd gyakorlati eseteket mutat be, kipróbált megoldásokkal a mindennapi webfejlesztési problémákra, valamint az olyan magasabb szintű feladatokra, mint a jQuery alkalmazása nagyobb programokban.

Megtanuljuk, hogyan oldjuk meg az eseményekkel, a hatásokkal, a kiterjedésekkel, az űrlapokkal, a témákkal és a felhasználói felületi elemekkel kapcsolatos problémákat. Megtanuljuk, hogyan csinosíthatjuk ki az űrlapjainkat, és hogyan helyezhetjük el, illetve rendezhetjük át egy oldal elemeit
. Felfedezzük, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a jQuery eseménykezelő rendszeréből, beleértve az egyéni események és eseményadatok használatát. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk létre felhasználói felületi elemeket füles lapokat, harmonikákat és modális párbeszédablakokat a semmiből. Megtanuljuk, hogyan tehetjük optimálissá a kódot, hogy kiküszöböljük a szűk keresztmetszeteket, és a lehető legnagyobb teljesítményt érjük el. Megtanuljuk, hogyan tesztelhetjük a jQuery-alkalmazásokat. Megtanuljuk, hogyan alkalmazhatjuk a jQuery UI CSS keretrendszert és a témákat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések JQuery receptek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések JQuery receptek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  446
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  740 gr
  ISBN:
  9789639637757
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217275 / 1073218
  Fordító:


  TAGS:
  Online JQuery receptek ebook, könyvet JQuery receptek FB2, Download JQuery receptek PDF , Download JQuery receptek MOBI, Online JQuery receptek könyvet, ingyenes letöltések JQuery receptek IPhone, Online könyvet JQuery receptek PDF, ingyenes JQuery receptek DJVU, ingyenes letöltések JQuery receptek TXT, letöltések JQuery receptek RTF, Online JQuery receptek FB2 , e-könyvet JQuery receptek letöltések TXT, ingyenes JQuery receptek letöltések könyvet, e-könyvet JQuery receptek download MOBI, letöltések JQuery receptek IPad, olvas JQuery receptek MOBI, olvas JQuery receptek DOC, ingyenes JQuery receptek AWZ, Download e-könyvet JQuery receptek iPad , ingyenes JQuery receptek DJVU, Download JQuery receptek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések JQuery receptek DVD, olvas JQuery receptek TXT, Book JQuery receptek letöltések DJVU, JQuery receptek letöltések könyvet ingyenes, JQuery receptek letöltések könyvet pdf ingyenes, JQuery receptek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet JQuery receptek pdf ingyenes, JQuery receptek letöltések könyvet epub ingyenes, JQuery receptek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply