Júlialepke letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Becsukom a szemem, van olyan kollégám, aki azt gondolná, most adom neked a láthatatlan halhatatlanságot. Egy másik társam nyilván azt szeretné, ha megtanítanám neked, a másik önzésén keresztül hogyan győzd le az egódat. Neki ez a specialitása, mindig olyanok mellé osztják, akiken gyakorolhatja szakértelmét. Nem adok rád halhatatlanságot, nem bántom az egódat sem, nem is tehetem, nem vagy az ügyfelem, én csak mesélni jöttem neked, ehhez gyűjtöm az erőt."

EGRESSY ZOLTÁN
1967-ben született Budapesten.
József Attila- és Szép Ernő-díjas író

"Én a szultán táncolója voltam – kezdi történetét egy fiatal nő. – Azt is beszerelmesítettem magamba." Egressy Zoltán harminc elbeszélésében mesél többek között a méregkeverő asszony, a pusztába vágyó kisfiú, az álomátadó, a Krokodilkönny klub írója, a halhatatlan költő, egy őrzőangyal, valamint a világmindenség valaha élt legnagyobb árulója.
Az elbeszélők, akár fiatalok, akár középkorúak, akár idősebbek, és akár egyszerű emberek, akár bonyolult lelkek (nem mintha nem lenne minden élet és minden lélek bonyolult a maga a módján), szélsőséges érzelmi állapotban vannak, életük fordulópontján járnak. Olykor sokrétű, rejtélyes kapcsolódások is felfedezhetők köztük, hiszen motívumok, helyszínek, szereplők térnek vissza. A téma szinte minden esetben a szerelem. Vagy a szerelem fantomja. Vagy a szerelem akarása. Esetleg az elmúlása vagy átalakulása.

A kötet első két ciklusát a szerző korábbi elbeszélésköteteiből válogatott írások alkotják, a harmadik az újabb alkotásokat tartalmazza. Az első kötet érzelmektől fűtött, sokszor szélsőséges végkifejletekbe torkolló novelláit az epikusabb, de ugyancsak szenvedéllyel teli középső ciklus követi, míg a legújabb művek valamelyest távolságtartóbbak; az összes monológban megmutatkozik azonban az író feszültségteremtő képessége és sajátos humora.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Júlialepke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Júlialepke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789634057499
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2699337 / 1166005  TAGS:
  Online Júlialepke ebook, könyvet Júlialepke FB2, Download Júlialepke PDF , Download Júlialepke MOBI, Online Júlialepke könyvet, ingyenes letöltések Júlialepke IPhone, Online könyvet Júlialepke PDF, ingyenes Júlialepke DJVU, ingyenes letöltések Júlialepke TXT, letöltések Júlialepke RTF, Online Júlialepke FB2 , e-könyvet Júlialepke letöltések TXT, ingyenes Júlialepke letöltések könyvet, e-könyvet Júlialepke download MOBI, letöltések Júlialepke IPad, olvas Júlialepke MOBI, olvas Júlialepke DOC, ingyenes Júlialepke AWZ, Download e-könyvet Júlialepke iPad , ingyenes Júlialepke DJVU, Download Júlialepke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Júlialepke DVD, olvas Júlialepke TXT, Book Júlialepke letöltések DJVU, Júlialepke letöltések könyvet ingyenes, Júlialepke letöltések könyvet pdf ingyenes, Júlialepke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Júlialepke pdf ingyenes, Júlialepke letöltések könyvet epub ingyenes, Júlialepke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply