Kalandos biológia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kalandos fizika, Rejtélyes fizika és Kalandos matematika című tudománynépszerűsítő kaland­regényei után a biológia s azon belül a biotechnológia területére kalauzolja az olvasót Györfi András. Szerinte régi megfigyelés, hogy az emberek nagy része szeretne sokáig élni. Nos, ez a gyakorlati útmutató négy módszert mutat be, amelyek révén az Ember hal­hatatlansága megvalósítható. Az egyik eljárás, amely a biológiai folyamatok korlátlan fenn­tartásához vezet, az egyén életfolyamatainak tetszőleges kiterjesztését teszi lehetővé. A földi élet kialakulása óta eltelt időben a halál a többsejtű szervezetek életének egy nem is oly régi komplikációja: egy evolúciós ugráshoz vezető mutáció eredménye. Ez a szövődmény a sejtenbelüli és sejtközötti kommunikáció megértéséve kiiktatható: a halál csupán egy in­formatikai jellegű rendszerhiba. Mivel azonban az élet informatikai programja nem az ember által megalkotott operációs rendszeren fut, ez a rendszerhiba korrigálható. A genetikai program további lehetőségeket is hordoz magában a halhatatlanság elérésére. A kötet nem részletezi a genetikai halhatatlanság elérésének minden módozatát. A biológia-tankönyvek, a szexuális felvilágosító irodalom megtette ezt helyettünk. Mivel az Ember több, mint biológiai porhüvelye, egyéb lehetőségeket is bemutat a kötet. A memetika tudománya az egyén által előállított mémek révén megvalósuló halhatatlanság törvényszerűségeit vizsgálja: a hal­hatatlanság mémje ennek a könyvnek a főhőse. Mert a mémek ugyanúgy harcolnak, terjednek, versengenek egymással, sőt, fejlődnek és alkalmazkodnak szellemi környe­zetük­höz, mint az őket kiagyaló entitások. Mindkét kategóriában vannak pipogyák és hősök, vesztesek és győztesek! És végül az Ember tudatának és szellemének korlátlan túlélését lehetővé tevő hordozófüggetlen elme megvalósításának módozatairól is szót ejt: a techno­lógiai szingularitás megvalósításának küszöbén a mesterséges intelligencia kezdetben együttműködik majd a biológiai elmével a szingularitás beköszöntével pedig a konnektom feltöltésével egyesülhet az emberi elmével. Így az elme és e rendszer számára a tér és az idő immár nem jelent akadályt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kalandos biológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kalandos biológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  168
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789736654008
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2656205 / 1153724  TAGS:
  Online Kalandos biológia ebook, könyvet Kalandos biológia FB2, Download Kalandos biológia PDF , Download Kalandos biológia MOBI, Online Kalandos biológia könyvet, ingyenes letöltések Kalandos biológia IPhone, Online könyvet Kalandos biológia PDF, ingyenes Kalandos biológia DJVU, ingyenes letöltések Kalandos biológia TXT, letöltések Kalandos biológia RTF, Online Kalandos biológia FB2 , e-könyvet Kalandos biológia letöltések TXT, ingyenes Kalandos biológia letöltések könyvet, e-könyvet Kalandos biológia download MOBI, letöltések Kalandos biológia IPad, olvas Kalandos biológia MOBI, olvas Kalandos biológia DOC, ingyenes Kalandos biológia AWZ, Download e-könyvet Kalandos biológia iPad , ingyenes Kalandos biológia DJVU, Download Kalandos biológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kalandos biológia DVD, olvas Kalandos biológia TXT, Book Kalandos biológia letöltések DJVU, Kalandos biológia letöltések könyvet ingyenes, Kalandos biológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kalandos biológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kalandos biológia pdf ingyenes, Kalandos biológia letöltések könyvet epub ingyenes, Kalandos biológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply