Kardiológiai szófejtő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Dr. Szauder Ipoly belgyógyász, kardiológus, hypertonológus, osztályvezető főorvos, egyetemi előadó, számos publikáció, szakkönyv szerzője, európai kardiológus és hypertonia specialista címek birtokosa. A szívbetegségek és a magas vérnyomás összefüggéseinek elkötelezett kutatója, több mint három évtizedes belgyógyászati-kardiológiai kórházi gyakorlata során új diagnosztikai eljárások kidolgozója.

Rohanó világunkban a túlterhelt orvosnak kevés ideje jut részletes magyarázat adására, pedig az érdeklődő betegek, hozzátartozóik joggal szeretnék tudni, hogy a leletbe, zárójelentésbe írt kifejezések lefordításán túl mi ezeknek a jelentése és jelentősége. Az internet információhalmazai pedig a szakismeretek hiányában gyakran tévútra vezetik a laikusokat. A kardiológia, mint az orvoslás minden más, speciális területe, sajátos nyelvezettel rendelkezik, orvosi szakkifejezései, rövidítései gyakran még az ebben nem járatos orvos számára is fejtörést okozhatnak. A könyv ebben is próbál segítséget adni: a kardiológiai szakkifejezések magyarításán túl, szócikkek formájában elmagyarázza ezek jelentését, kitér egyes betegségek, vizsgálatok részletesebb ismertetésére. Mintegy 2000 kardiológiai és hypertonológiai kifejezést és rövidítést ismertet, ezek latin-görög alakja mellett az elfogadott magyar írásmódot is. A kardiológiai szókészletet és magyarázatukat a szerző elsősorban saját kardiológiai gyakorlatából, valamint a forrásmunkákban felsorolt szak-könyvekből merítette. Abban a reményben kel útjára a kardiológiai szófejtő, hogy a kardiológiai nyelvezet megértése ne csak közelebb hozza egymáshoz az orvost és betegét, hanem a betegségek jobb megismerése által, ezek elfogadásában-kezelésében is javuljon az orvos-beteg kapcsolat. A kiadványt haszonnal forgathatják a gyógyszerészek, a kardiológia iránt érdeklődők, az egyetemisták, az egészségügyi dolgozók is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kardiológiai szófejtő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kardiológiai szófejtő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  162
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  424 gr
  ISBN:
  9789637157332
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2234786 / 1089481  TAGS:
  Online Kardiológiai szófejtő ebook, könyvet Kardiológiai szófejtő FB2, Download Kardiológiai szófejtő PDF , Download Kardiológiai szófejtő MOBI, Online Kardiológiai szófejtő könyvet, ingyenes letöltések Kardiológiai szófejtő IPhone, Online könyvet Kardiológiai szófejtő PDF, ingyenes Kardiológiai szófejtő DJVU, ingyenes letöltések Kardiológiai szófejtő TXT, letöltések Kardiológiai szófejtő RTF, Online Kardiológiai szófejtő FB2 , e-könyvet Kardiológiai szófejtő letöltések TXT, ingyenes Kardiológiai szófejtő letöltések könyvet, e-könyvet Kardiológiai szófejtő download MOBI, letöltések Kardiológiai szófejtő IPad, olvas Kardiológiai szófejtő MOBI, olvas Kardiológiai szófejtő DOC, ingyenes Kardiológiai szófejtő AWZ, Download e-könyvet Kardiológiai szófejtő iPad , ingyenes Kardiológiai szófejtő DJVU, Download Kardiológiai szófejtő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kardiológiai szófejtő DVD, olvas Kardiológiai szófejtő TXT, Book Kardiológiai szófejtő letöltések DJVU, Kardiológiai szófejtő letöltések könyvet ingyenes, Kardiológiai szófejtő letöltések könyvet pdf ingyenes, Kardiológiai szófejtő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kardiológiai szófejtő pdf ingyenes, Kardiológiai szófejtő letöltések könyvet epub ingyenes, Kardiológiai szófejtő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply