Katonaetika letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Két vesztes háború után, a trianoni és a párizsi békediktátumokat követően Magyarország elveszítette területének kétharmadát, és magyar lakosságának egyharmada került más államok impériuma alá. Közel fél évszázad hosszán idegen hatalom megszállása alatt életünk. Több mint hetven éve tart az etnikai tisztogatás a velünk szomszédos országokban. Magyarország ma független állam, de az idegen elnyomás és az idegen ideológiai befolyás megosztotta a nemzetet. A hadsereg a társadalom szerves része. A honvédségben tetten érhető mindaz, ami a mai magyar átalakuló társadalomban tapasztalható. Sőt, a szolgálat sajátossága következtében az erkölcsi követelmények itt még szigorúbbak és a megújulás sürgetőbb, mint a polgári életben. A magyar történelemben a nemzetietlen közszemlélet már számos tragédia szülője volt. Az egyik legszembeszökőbb példa erre az első világháborút követő Tancásköztársaságnak a haza védelmét föladó katonapolitikája, melynek tragikus következménye az ország akadálytalan földarabolása, melynek tragikus következménye az ország akadálytalan szenvedése. E tragédia mélyén az erkölcsi és szellemi meghasonulás, a nemzeti tudat és a közösségi érték feladása volt a meghatározó, aminek a veszélye ma is ott kísért az új nemzedék etikátlan képviselőinek magatartásában. E veszély elhárítási szándéka indokolja e könyv megírását. Meggyőződéssel valljuk, a nehézségeken akkor tudunk úrrá lenni, ha sikerül alapvető kérdésekben összefogást teremtenünk. Ezt a nemzeti összefogást kívánja szolgálni könyvünk is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Katonaetika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Katonaetika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 19.9 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  297
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9633271975
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1993
  Árukód:


  TAGS:
  Online Katonaetika ebook, könyvet Katonaetika FB2, Download Katonaetika PDF , Download Katonaetika MOBI, Online Katonaetika könyvet, ingyenes letöltések Katonaetika IPhone, Online könyvet Katonaetika PDF, ingyenes Katonaetika DJVU, ingyenes letöltések Katonaetika TXT, letöltések Katonaetika RTF, Online Katonaetika FB2 , e-könyvet Katonaetika letöltések TXT, ingyenes Katonaetika letöltések könyvet, e-könyvet Katonaetika download MOBI, letöltések Katonaetika IPad, olvas Katonaetika MOBI, olvas Katonaetika DOC, ingyenes Katonaetika AWZ, Download e-könyvet Katonaetika iPad , ingyenes Katonaetika DJVU, Download Katonaetika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Katonaetika DVD, olvas Katonaetika TXT, Book Katonaetika letöltések DJVU, Katonaetika letöltések könyvet ingyenes, Katonaetika letöltések könyvet pdf ingyenes, Katonaetika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Katonaetika pdf ingyenes, Katonaetika letöltések könyvet epub ingyenes, Katonaetika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply