Keletkezés vagy Teremtés? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Semmi teológia. Csak tények. Tudományos alaposság. Egzakt fogalmak. A szerző tudós. Csak a saját területén mozog. Mégis e könyv végére egy zavarba ejtő következtetésre jut:
Fel kell tételeznünk egy felsőbb, teremtő értelem létét ahhoz, hogy az élet keletkezését és fennmaradását magyarázni tudjuk.

A szerző a kémia, fizika, biológia és határterületeik kiváló ismerője. De minél jobban elmélyült pályája során e tudományterületeken, annál nyilvánvalóbbá vált számára; valami nincs rendben a hivatalos, materialista életkeletkezés-felfogás körül. Elhatározta, végére jár ennek a kérdésnek. Kereste az életet magyarázó, tudományosan megalapozott, koherens és sziklaszilárd, logikus, cáfolhatatlan materialista tant. De nem találta. E helyett hibákra, csúsztatásokra, légből kapott feltételezésekre, félig kimunkált gondolatmenetekre bukkant csupán.
Alapos, – sine ira et studio – azaz harag és elfogultság nélküli vizsgálódásait, s azokból eredeztetett téziseit foglalta össze e kötetben. Elegáns, tudományos alapú cáfolatai, szemléletes példái az áltagos, érdeklődő olvasó számára is gyorsan világossá teszik, hogy a keletkezés vagy teremtés kérdésében nincs egyedül érvényes, anyag-alapú igazság. De ezen tovább is megy. Kidolgozott, és egymásra épülő tézisei sorával, tisztán tudományos alapon – kimondhatjuk – gyakorlatilag Istenig jut el. A tudományos alaposság érdekében a tényezőket a megszokott lozóától eltérő módon kezeli. Munkája során az egzakt lozóa megközelítését alkalmazza. Azaz minden összetett tényezőt, fogalmat elemi összetevőire bont le, és a továbbiakban csak ezekkel az elemi tényezőkkel dolgozik.

Ajánljuk e könyvet tudományhívőknek és istenhívőknek egyaránt. Olyan embereknek, akik gondolkodtak már el azon, hogy Vajon, tényleg, honnan is jön az élet? Ez után nyomoz egy kiváló tudós e könyvben. Legyenek útitársai a kutatásban. Jó utat kívánunk!

Dr. Baumann Miklós professzor 88 éves. Végzettsége szerint vegyészmérnök. A Veszprémi Pannon Egyetemen jelenleg kultúralozóát oktat. A Római Egyetem rendkívüli professzora biofizikából. Öt idegen nyelven folyékonyan beszél, tizenegy nyelven készít szakfordításokat. Jelenleg elméleti fizikai témákon dolgozik, ezek egyike megjelenés előtt, másik befejezés előtt áll.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Keletkezés vagy Teremtés? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Keletkezés vagy Teremtés? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  154
  Borító:
  RAGASZTOTT
  Súly:
  170 gr
  ISBN:
  9789638615664
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238809 / 1093316  TAGS:
  Online Keletkezés vagy Teremtés? ebook, könyvet Keletkezés vagy Teremtés? FB2, Download Keletkezés vagy Teremtés? PDF , Download Keletkezés vagy Teremtés? MOBI, Online Keletkezés vagy Teremtés? könyvet, ingyenes letöltések Keletkezés vagy Teremtés? IPhone, Online könyvet Keletkezés vagy Teremtés? PDF, ingyenes Keletkezés vagy Teremtés? DJVU, ingyenes letöltések Keletkezés vagy Teremtés? TXT, letöltések Keletkezés vagy Teremtés? RTF, Online Keletkezés vagy Teremtés? FB2 , e-könyvet Keletkezés vagy Teremtés? letöltések TXT, ingyenes Keletkezés vagy Teremtés? letöltések könyvet, e-könyvet Keletkezés vagy Teremtés? download MOBI, letöltések Keletkezés vagy Teremtés? IPad, olvas Keletkezés vagy Teremtés? MOBI, olvas Keletkezés vagy Teremtés? DOC, ingyenes Keletkezés vagy Teremtés? AWZ, Download e-könyvet Keletkezés vagy Teremtés? iPad , ingyenes Keletkezés vagy Teremtés? DJVU, Download Keletkezés vagy Teremtés? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Keletkezés vagy Teremtés? DVD, olvas Keletkezés vagy Teremtés? TXT, Book Keletkezés vagy Teremtés? letöltések DJVU, Keletkezés vagy Teremtés? letöltések könyvet ingyenes, Keletkezés vagy Teremtés? letöltések könyvet pdf ingyenes, Keletkezés vagy Teremtés? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Keletkezés vagy Teremtés? pdf ingyenes, Keletkezés vagy Teremtés? letöltések könyvet epub ingyenes, Keletkezés vagy Teremtés? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply