Kennedy özvegye letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Jackie Kennedyt mintha celebnek teremtette volna a sors. Szép volt és tehetséges, jó családból származott, kitűnő iskolákba járt. Születésétől megvolt benne a vágy és az ambíció, hogy kilógjon a sorból. Talán mert megérezte az új idők szelét, idegenkedett attól, hogy a főiskola után magától értetődő módon feleségül menjen egy hozzá illő státuszú fiúhoz. Amerikaiként is Európa felé kacsingatott. Egyvalamit szilárdan elhatározott: amit csinál, az semmiképp ne legyen unalmas és átlagos. Ezt a célját el is érte. Férjhez ment a háború utáni Amerika nagy ígéretéhez, a sármos és gazdag szenátor-, majd elnökjelölthöz, John F. Kennedyhez. Jack és Jackie: ők lettek a hatvanas évek álompárja, lepipálták még a hollywoodi filmcsillagokat és a rocksztárokat is.

Iszonyatos árat fizettek érte. A stílusikon címlapmosolya mögött megalkuvás, fájdalom, magány és érdekkapcsolatok hálózata rejtőzött. Két újszülött gyermekét temette el. Túlélte férje halálát, túlélte kettejük mítoszának halálát, túlélte, hogy a nemzet özvegyének dédelgetett szerepe helyett a milliárdos görög hajómágnás feleségének, egyszersmind az árulónak a szerepét osztotta magára. Három évtizeden át menekült a felépített élet hamisságai, a romba dőlt mítoszok emlékei, saját félelmei elől. Alkoholba, neurózisba, rossz és még rosszabb kapcsolatokba.
Barbara Leaming életrajzi kötete pontosan, hitelesen, de szokatlan pszichológiai szemszögből ábrázolja a huszadik század egyik legfontosabb mellékszereplőjét. Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis életét már számtalanszor mérlegre tették, vizsgálták és megírták, de csak ez az újabb portré érteti meg velünk, ki is volt valójában ez a kivételes asszony.
"Leaming friss és szokatlan perspektívából tárja fel Jackie Kennedy életét. A Kennedy özvegye nyomasztó, mégis emberközeli, egészében megindító olvasmány."

Richmond Times-Dispatch
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kennedy özvegye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kennedy özvegye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9789632665054
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710295 / 1171615
  Fordító:


  TAGS:
  Online Kennedy özvegye ebook, könyvet Kennedy özvegye FB2, Download Kennedy özvegye PDF , Download Kennedy özvegye MOBI, Online Kennedy özvegye könyvet, ingyenes letöltések Kennedy özvegye IPhone, Online könyvet Kennedy özvegye PDF, ingyenes Kennedy özvegye DJVU, ingyenes letöltések Kennedy özvegye TXT, letöltések Kennedy özvegye RTF, Online Kennedy özvegye FB2 , e-könyvet Kennedy özvegye letöltések TXT, ingyenes Kennedy özvegye letöltések könyvet, e-könyvet Kennedy özvegye download MOBI, letöltések Kennedy özvegye IPad, olvas Kennedy özvegye MOBI, olvas Kennedy özvegye DOC, ingyenes Kennedy özvegye AWZ, Download e-könyvet Kennedy özvegye iPad , ingyenes Kennedy özvegye DJVU, Download Kennedy özvegye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kennedy özvegye DVD, olvas Kennedy özvegye TXT, Book Kennedy özvegye letöltések DJVU, Kennedy özvegye letöltések könyvet ingyenes, Kennedy özvegye letöltések könyvet pdf ingyenes, Kennedy özvegye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kennedy özvegye pdf ingyenes, Kennedy özvegye letöltések könyvet epub ingyenes, Kennedy özvegye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply