Képes bibliai történetek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Biblia, amely a zsidó és a keresztény vallás szent könyve, európai kultúránk alapja. Ezért akár hívőnek, akár ateistának vallja magát valaki, szüksége van a Biblia ismeretére. Egyrészt azért, mert a hétköznapi életben számtalan olyan kifejezéssel találkozhatunk, amelynek a Biblia a forrása – például ha valakire azt mondják, hogy krisztusi korban van, akkor azt értik alatta: harminchárom éves. Másrészt alapvető bibliai ismeretek nélkül számos művészeti alkotást nehezen értenénk meg – többek között a reneszánsz korának géniusza, Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című falfestményét. Éppen ezért ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen eligazodni a Biblia világában. A legismertebb ó- és újszövetségi elbeszéléseket tartalmazza, a világ teremtésétől a zsidó nép történetén, Jézus életén keresztül egészen az apostolok tevékenységéig. Helyet foglal benne a Jelenések könyve, az Újszövetség gyakran és többféleképpen értelmezett, rejtélyes olvasmánya. Emellett kiadványunk olyan ismereteket is közöl, amelyek ezeknek a történeteknek a hátterét mutatják be, esetleg érdekességekről tájékoztatnak. Honnan származik a pálfordulás szó, és mit jelent? Kit küldözgetnek Ponciustól Pilátusig? Mi köze a Bibliához oldalborda szavunknak? Ki a család Benjáminja? Kik az aprószentek? Kiből vált a kereszténység első vértanúja? Mit jelent a hétpecsétes titok kifejezés? Ezeken túl számos más kérdést megválaszol a kötet, és a szövegekben leírtakat a Bibliából vett idézetek is alátámasztják. Színes rajzok teszik szemléletessé a történeteket, a könyv végén pedig név- és tárgymutató segít a tájékozódásban.A Könyv Magyarul!


Letöltések Képes bibliai történetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Képes bibliai történetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  72
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789639581401
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232942 / 1087562
  Series:


  TAGS:
  Online Képes bibliai történetek ebook, könyvet Képes bibliai történetek FB2, Download Képes bibliai történetek PDF , Download Képes bibliai történetek MOBI, Online Képes bibliai történetek könyvet, ingyenes letöltések Képes bibliai történetek IPhone, Online könyvet Képes bibliai történetek PDF, ingyenes Képes bibliai történetek DJVU, ingyenes letöltések Képes bibliai történetek TXT, letöltések Képes bibliai történetek RTF, Online Képes bibliai történetek FB2 , e-könyvet Képes bibliai történetek letöltések TXT, ingyenes Képes bibliai történetek letöltések könyvet, e-könyvet Képes bibliai történetek download MOBI, letöltések Képes bibliai történetek IPad, olvas Képes bibliai történetek MOBI, olvas Képes bibliai történetek DOC, ingyenes Képes bibliai történetek AWZ, Download e-könyvet Képes bibliai történetek iPad , ingyenes Képes bibliai történetek DJVU, Download Képes bibliai történetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Képes bibliai történetek DVD, olvas Képes bibliai történetek TXT, Book Képes bibliai történetek letöltések DJVU, Képes bibliai történetek letöltések könyvet ingyenes, Képes bibliai történetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Képes bibliai történetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Képes bibliai történetek pdf ingyenes, Képes bibliai történetek letöltések könyvet epub ingyenes, Képes bibliai történetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply