Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Eltűnődtél-e valaha azon, mennyi ismeretlen öröm rejlik még benned? Ez a kötet, amely a nagysikerű Kérd és megadatik! folytatása, még közelebb visz önmagadhoz. Magabiztossá tesz, mert ráébredsz, hogy számtalan eszköz áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével minden elképzelhető helyzetben boldogulhatsz. Aki olvasta az első kötetet, már megismerkedett azzal a gondolattal, miszerint földi életünket azért kaptuk, hogy átéljük a teremtés kreatív örömét. Ez tehát életünk legfőbb célja és természetes állapota, nem pedig az, hogy bármit is rendbe hozzunk, vagy bármilyen felsőbb erőnek megfeleljünk. Az ,,azt kapod, amire gondolsz" tételt a szerzők úgy fogalmazták át, hogy ,,azt kapod, amit érzel azzal kapcsolatban, amire gondolsz". Nem a célok kitűzését vagy a végeredményre összpontosítást tartják a leglényegesebbnek, sokkal inkább az energiád egyensúlyára fordított tudatos figyelmet. E könyv megszületésének ez az alapvető fontosságú különbségtétel az oka. Amikor már érted és sikeresen alkalmazod a kötetben ismertetett gyakorlatokat, amellett hogy gyorsabban éred majd el a kívánt célokat vagy eredményeket, örömödet is leled majd a feléjük vezető úton megtett lépések mindegyikében, még mielőtt a vágyaid beteljesülnének. Életedet folyamatos, örömteli utazásként éled, nem pedig hosszú, egyhangú időszakok egymásutánjában, amelyeket csak néha szakít meg egy-egy kívánság teljesülésének átmeneti elégedettséget nyújtó pillanata. Ha az általad választott, örömteli úton tudatosan megtalálod és fenntartod rezgésed egyensúlyát, még több, eddig kiaknázatlan lehetőséggel élhetsz. Mindent magadhoz vonzol, amit csak kívánsz, és a boldogság is rád talál. ,,Arra biztatlak, hogy tedd azt, amit én: tartsd mindkét könyvet az ágyad mellett, hogy ébredés után és elalvás előtt beleolvashass. Jobban alszol majd, úgy kezded a napodat, hogy csak jó dolgokat engedsz be az életedbe… és közben csodálatosan érzed magad!" Louise L. Hay (Az Éld az életed! és Az erő benned van! című bestsellerek szerzője)A Könyv Magyarul!


Letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789635296569
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709856 / 8135124
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje ebook, könyvet Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje FB2, Download Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje PDF , Download Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje MOBI, Online Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje könyvet, ingyenes letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje IPhone, Online könyvet Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje PDF, ingyenes Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje DJVU, ingyenes letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje TXT, letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje RTF, Online Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje FB2 , e-könyvet Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltések TXT, ingyenes Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltések könyvet, e-könyvet Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje download MOBI, letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje IPad, olvas Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje MOBI, olvas Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje DOC, ingyenes Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje AWZ, Download e-könyvet Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje iPad , ingyenes Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje DJVU, Download Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje DVD, olvas Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje TXT, Book Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltések DJVU, Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltések könyvet ingyenes, Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje pdf ingyenes, Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje letöltések könyvet epub ingyenes, Kérd és megadatik 2 – A tudatos szándék megdöbbentő ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply