Kérd és megadatik 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Aki olvasta a kötet előző részét, már megismerkedett azzal a gondolattal, mely szerint földi életünket azért kaptuk, mert a teremtés kreatív örömét akartuk átélni. Ez tehát életünk legfőbb célja és természetes állapota, s nem az, hogy bármit is rendbe hozzunk vagy bármilyen felsőbb erőnek megfeleljünk. Az “azt kapod, amire gondolsz” – tételt a szerzők úgy fogalmazták át, hogy “azt kapod, amit érzel azzal kapcsolatban, amire gondolsz”. Nem a célok kitűzését vagy a végeredményre összpontosítást tartják lényegesnek, sokkal inkább az energiád egyensúlyára fordított tudatos figyelmet. E könyv megszületésének ez az alapvető fontosságú különbségtétel az oka.


Amikor már érted és sikeresen alkalmazod a kötetben ismertetett gyakorlatokat, amellett, hogy gyorsabban éred majd el a kívánt célokat vagy eredményeket, a feléjük vezető úton megtett lépések mindegyikében örömödet leled, még mielőtt beteljesülnének vágyaid. Életedet folyamatos, örömteli utazásként éled, nem pedig hosszú, egyhangú időszakok egymásutánjában, amelyeket néha megszakítanak egy-egy kívánság teljesülésének átmeneti elégedettséget nyújtó pillanatai.


Ha az általad választott, örömteli utadon tudatosan megtalálod és fenntartod rezgésed egyensúlyát, még több, eddig kiaknázatlan lehetőségeddel élhetsz – ebben az életedben. Mindent magadhoz vonzol, amit csak kívánsz – és a boldogság is rád talál.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kérd és megadatik 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kérd és megadatik 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789635287895
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2082449 / 1008103
  Formátum:


  TAGS:
  Online Kérd és megadatik 2. ebook, könyvet Kérd és megadatik 2. FB2, Download Kérd és megadatik 2. PDF , Download Kérd és megadatik 2. MOBI, Online Kérd és megadatik 2. könyvet, ingyenes letöltések Kérd és megadatik 2. IPhone, Online könyvet Kérd és megadatik 2. PDF, ingyenes Kérd és megadatik 2. DJVU, ingyenes letöltések Kérd és megadatik 2. TXT, letöltések Kérd és megadatik 2. RTF, Online Kérd és megadatik 2. FB2 , e-könyvet Kérd és megadatik 2. letöltések TXT, ingyenes Kérd és megadatik 2. letöltések könyvet, e-könyvet Kérd és megadatik 2. download MOBI, letöltések Kérd és megadatik 2. IPad, olvas Kérd és megadatik 2. MOBI, olvas Kérd és megadatik 2. DOC, ingyenes Kérd és megadatik 2. AWZ, Download e-könyvet Kérd és megadatik 2. iPad , ingyenes Kérd és megadatik 2. DJVU, Download Kérd és megadatik 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kérd és megadatik 2. DVD, olvas Kérd és megadatik 2. TXT, Book Kérd és megadatik 2. letöltések DJVU, Kérd és megadatik 2. letöltések könyvet ingyenes, Kérd és megadatik 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Kérd és megadatik 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kérd és megadatik 2. pdf ingyenes, Kérd és megadatik 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Kérd és megadatik 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply