Kérd és megadatik! 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Eltűnődtél-e valaha azon,
mennyi ismeretlen öröm rejlik még benned?

Ez a kötet, amely a nagysikerű Kérd és megadatik! folytatása, még közelebb visz önmagadhoz. Magabiztossá tesz, mert ráébredsz, hogy számtalan eszköz áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével minden elképzelhető helyzetben boldogulhatsz.

Aki olvasta az első kötetet, már megismerkedett azzal a gondolattal, miszerint földi életünket azért kaptuk, hogy átéljük a teremtés kreatív örömét. Ez tehát életünk legfőbb célja és természetes állapota, nem pedig az, hogy bármit is rendbe hozzunk, vagy bármilyen felsőbb erőnek megfeleljünk. Az azt kapod, amire gondolsz tételt a szerzők úgy fogalmazták át, hogy azt kapod, amit érzel azzal kapcsolatban, amire gondolsz. Nem a célok kitűzését vagy a végeredményre összpontosítást tartják a leglényegesebbnek, sokkal inkább az energiád egyensúlyára fordított tudatos figyelmet. E könyv megszületésének ez az alapvető fontosságú különbségtétel az oka.

Amikor már érted és sikeresen alkalmazod a kötetben ismertetett gyakorlatokat, amellett hogy gyorsabban éred majd el a kívánt célokat vagy eredményeket, örömödet is leled majd a feléjük vezető úton megtett lépések mindegyikében, még mielőtt a vágyaid beteljesülnének. Életedet folyamatos, örömteli utazásként éled, nem pedig hosszú, egyhangú időszakok egymásutánjában, amelyeket csak néha szakít meg egy-egy kívánság teljesülésének átmeneti elégedettséget nyújtó pillanata.

Ha az általad választott, örömteli úton tudatosan megtalálod és fenntartod rezgésed egyensúlyát, még több, eddig kiaknázatlan lehetőséggel élhetsz. Mindent magadhoz vonzol, amit csak kívánsz, és a boldogság is rád talál.

Arra biztatlak, hogy tedd azt, amit én: tartsd mindkét könyvet az ágyad mellett, hogy ébredés után és elalvás előtt beleolvashass. Jobban alszol majd, úgy kezded a napodat, hogy csak jó dolgokat engedsz be az életedbe és közben csodálatosan érzed magad!
– Louise L. Hay
(Az Éld az életed! és Az erő benned van! című bestsellerek szerzője)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kérd és megadatik! 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kérd és megadatik! 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  294
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789635291021
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216857 / 1072733
  Fordító:


  TAGS:
  Online Kérd és megadatik! 2. ebook, könyvet Kérd és megadatik! 2. FB2, Download Kérd és megadatik! 2. PDF , Download Kérd és megadatik! 2. MOBI, Online Kérd és megadatik! 2. könyvet, ingyenes letöltések Kérd és megadatik! 2. IPhone, Online könyvet Kérd és megadatik! 2. PDF, ingyenes Kérd és megadatik! 2. DJVU, ingyenes letöltések Kérd és megadatik! 2. TXT, letöltések Kérd és megadatik! 2. RTF, Online Kérd és megadatik! 2. FB2 , e-könyvet Kérd és megadatik! 2. letöltések TXT, ingyenes Kérd és megadatik! 2. letöltések könyvet, e-könyvet Kérd és megadatik! 2. download MOBI, letöltések Kérd és megadatik! 2. IPad, olvas Kérd és megadatik! 2. MOBI, olvas Kérd és megadatik! 2. DOC, ingyenes Kérd és megadatik! 2. AWZ, Download e-könyvet Kérd és megadatik! 2. iPad , ingyenes Kérd és megadatik! 2. DJVU, Download Kérd és megadatik! 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kérd és megadatik! 2. DVD, olvas Kérd és megadatik! 2. TXT, Book Kérd és megadatik! 2. letöltések DJVU, Kérd és megadatik! 2. letöltések könyvet ingyenes, Kérd és megadatik! 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Kérd és megadatik! 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kérd és megadatik! 2. pdf ingyenes, Kérd és megadatik! 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Kérd és megadatik! 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply