Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyvben szereplő utakon bejárjuk Gerecse és Vértes környékét, és megismerjük a hegységek belsejét is. A körtúrák kiindulópontja vonattal és autóval is könnyen megközelíthető.
A könyvben ismertetett 15 kerékpártúrából 6 a Vértesben, 7 a Gerecsében vezet, 1 túra Tatabányától Győrig kalauzol, 1 túra a Gerecséből kalandos terepen vezet át a Vértesbe. 5 terepen, azaz turistautakon vagy az erdészet által fenntartott utakon, 10 pedig aszfaltos, szilárd burkolatú köz- vagy forgalom elől elzárt erdészeti utakon halad. A könyv részletesen ismerteti az útvonalakat, felhívja a figyelmet az érdekes látnivalókra, a táj szépségeire. A könyv nem foglalkozik a műemlékek bemutatásával, de a leírt túrák pihenőit ott jelöli meg, ahol a kerékpáros talál látnivalót is.
A szerző az útvonalakat GPS-szel járta végig, az adatokat folyamatosan rögzítette, tehát a leírásban megadott szintek, távolságok a GPS készülékkel rögzített adatok.
Nos, nincs akkor más hátra, mint átlapozni az útvonalleírásokat, kiválasztani a legvonzóbbakat, majd bejárni azokat. Kalandra fel!

A tartalomból:
Előszó
Hasznos ismeretek
Biztonság
A kerékpár felkészítése
Kellékek a biztonságos kerékpározáshoz
Karbantartás és javítás
Öltözködés, hasznos kiegészítők
Kényelem a kerékpáron

Országúti túrák
Tavaszi családi túra: Tatabánya-Tata-Tatabánya
Vérteskozmai kiskör: Tatabánya-Vérteskozma-Tatabánya
Gerecse-kerülő kis kör: Tatabánya-Tata-Dunaszentmiklós-Lábatlan-Pusztamarót-Tata-Tatabánya
Vértes ízelítő: Tatabánya-Kömlőd-Oroszlány-Csákberény-Gánt-Tatabánya
Vérteskozmai nagy kör: Tatabánya-Vérteskozma-Kőhányás-Oroszlány-Környe-Tatabánya
Irány a Velencei-tó: Tatabánya-Velence-Pákozd-Felcsút-Tatabánya
A Duna és a Gerecse: Tatabánya-Tata-Nyerges-Esztergom-Bajna-Tarján-Tatabánya
Zsámbékig és vissza: Tatabánya-Tarján-Vértestolna-Tardos-Süttő-Lábatlan-Bajna-Zsámbék-Nagyegyháza-Tatabánya
Vértesi Szentkút-túra: Tatabánya-Kömlőd-Kisbér-Csatka-Bakonycsernye-Mór-Környe-Tata
Megyeszékhelytől megyeszékhelyig: Tatabánya-Komárom-Győr

Tereptúrák
Rövid gerinctúra Tatabánya Vértesszőlős között: Tatabánya-Baji vadászház-Tatabánya
A Gerecse legmagasabb pontjának meghódítása: Tata-Dunaszentmiklós-Tardos-Gerecse (tv-torony)-Tata
Csókakő várához: Tata-Környe-Majk-Oroszlány-Csókakő-Gánt-Tatabánya
Látogatás a Péliföldszentkereszti Szentforrásfoz: Tatabánya-Baji-vadászház-Péliföldszentkereszt-Gyarmatpuszta-Tatabánya
Gerecse-túra: Gerecséből a Vértesbe terepen
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  140
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789632783147
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2237699 / 1092248
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén ebook, könyvet Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén FB2, Download Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén PDF , Download Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén MOBI, Online Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén könyvet, ingyenes letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén IPhone, Online könyvet Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén PDF, ingyenes Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén DJVU, ingyenes letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén TXT, letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén RTF, Online Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén FB2 , e-könyvet Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltések TXT, ingyenes Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltések könyvet, e-könyvet Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén download MOBI, letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén IPad, olvas Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén MOBI, olvas Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén DOC, ingyenes Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén AWZ, Download e-könyvet Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén iPad , ingyenes Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén DJVU, Download Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén DVD, olvas Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén TXT, Book Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltések DJVU, Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltések könyvet ingyenes, Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltések könyvet pdf ingyenes, Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén pdf ingyenes, Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén letöltések könyvet epub ingyenes, Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply