Keresztnevek munkafüzet letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A munkafüzet a Keresztnevek enciklopédiája című kézikönyvre épül, amelyet a TINTA Könyvkiadó 2009-ben jelentetett meg Fercsik Erzsébet és Raátz Judit munkájaként. Ez a kiadvány sokoldalú tájékoztatást nyújt a 100 leggyakoribb magyar női és férfinévről. A nyelvi, névhasználati és néprajzi ismeretek mellett bepillantást kínál a keresztnevekhez kapcsolódó gazdag kulturális örökségbe.

A munkafüzet elsődleges célja az információkeresés és az információ­feldolgozás készségének elmélyítése a kézikönyv használatával. Mindez hozzájárul a kommunikációs kompetencia fejlesztéséhez, elsősorban a szövegértés és a szöveg­alkotás területén. Első olvasásra talán nem mindig tűnnek könnyűnek a feladatok, vagyis fejből nem lehet megoldani őket. De nem is kell, hiszen a cél a kézikönyv sokrétű használata. Ennek gyakorlását szolgálják a fejezetcímek után található utalások, amelyek az enciklopédia megfelelő részeihez irányítják az olvasót. A több mint száz feladatot tartalmazó kompetenciafüzet az általános névtudományi ismeretterjesztést is szolgálja, a kézikönyv tartalmának meg­felelően a keresztnevek csoportjához kapcsolva az egyéb tulajdonnév­fajtákat. Valamennyi feladat megoldása megtalálható a munkafüzet záró fejezetében, vagy kikereshető a Keresztnevek enciklopédiájából.

A feladatok elsősorban a 1216 éves korosztály számára készültek, de tanári segítséggel vagy vegyes életkorú csoportokban a fiatalabbak is sikeresen használhatják a munkafüzetet. A legtöbb feladattípus lehetővé teszi, hogy a diákok többféleképpen: egyéni munkával, párban vagy csoportban dolgozzanak. A fejezetcímek azt jelzik, hogy a feladatok csoportosítása a szócikkek belső rendjét követi. Az utolsó fejezet a családjuk névadásának megfigyelésére, valamint önálló kutatásra buzdítja a diákokat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Keresztnevek munkafüzet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Keresztnevek munkafüzet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  48
  Borító:
  IRKAFŰZÖTT
  Súly:
  108 gr
  ISBN:
  9786155219658
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2504413 / 1117841
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Keresztnevek munkafüzet ebook, könyvet Keresztnevek munkafüzet FB2, Download Keresztnevek munkafüzet PDF , Download Keresztnevek munkafüzet MOBI, Online Keresztnevek munkafüzet könyvet, ingyenes letöltések Keresztnevek munkafüzet IPhone, Online könyvet Keresztnevek munkafüzet PDF, ingyenes Keresztnevek munkafüzet DJVU, ingyenes letöltések Keresztnevek munkafüzet TXT, letöltések Keresztnevek munkafüzet RTF, Online Keresztnevek munkafüzet FB2 , e-könyvet Keresztnevek munkafüzet letöltések TXT, ingyenes Keresztnevek munkafüzet letöltések könyvet, e-könyvet Keresztnevek munkafüzet download MOBI, letöltések Keresztnevek munkafüzet IPad, olvas Keresztnevek munkafüzet MOBI, olvas Keresztnevek munkafüzet DOC, ingyenes Keresztnevek munkafüzet AWZ, Download e-könyvet Keresztnevek munkafüzet iPad , ingyenes Keresztnevek munkafüzet DJVU, Download Keresztnevek munkafüzet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Keresztnevek munkafüzet DVD, olvas Keresztnevek munkafüzet TXT, Book Keresztnevek munkafüzet letöltések DJVU, Keresztnevek munkafüzet letöltések könyvet ingyenes, Keresztnevek munkafüzet letöltések könyvet pdf ingyenes, Keresztnevek munkafüzet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Keresztnevek munkafüzet pdf ingyenes, Keresztnevek munkafüzet letöltések könyvet epub ingyenes, Keresztnevek munkafüzet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply