Kevélység letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A hét főbűn – Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, jóra való restség – ez a hét kifejezés a bűnök egész univerzumát foglalja össze. A hét főbűnre az ókori világban a gonosz megtestesüléseként tekintettek, a zsidó-keresztény kultúrkörben pedig az erkölcstelenség megfékezésének egyik főpilléreként kapott kiemelt szerepet. Mit mondanak ezek a kifejezések napjainkban? Mi maradt meg egykori végzetes és veszedelmes természetükből?

Vajon szerepet kapnak-e korunk társadalmában is, vagy netán már elavultnak számítanak egy olyan világban, ahol minden elmegy, ahol már minden határt megszegtünk. Feleleveníthetők és újraértelmezhetők, netán beépíthetők a pszichológiába és a pszichoanalitikus terápiákba? Egy biztos: vétekről és bűnről lehet időszerűen beszélni. Ebben az új sorozatban hét tudós kutat az újabb válaszok után. A főbűnöket egészen szokatlan, mai szemlélettel vizsgálják, amely már távol áll attól a vallásos hagyománytól, amelyben eredetileg megformálódtak. Korszerűen, inkább kiállhatatlan szenvedélyként értelmezik őket.

A hozzájuk való viszony az emberiség azon képességét fejezi ki, amellyel különbséget tesz jó és rossz között. Beszél, anélkül, hogy másokra figyelne, és mindig igaza van: nagyképű. Megvan a pénze és a hatalma, azt akarja, hogy minden tőle induljon ki: öntelt. Gyönyörű és elérhetetlen, minden mozdulatában saját testére összpontosít: hiú. A kevélység a bűnök eredete: talajából táplálkozik a többi bűn, melyek mind ennek különböző formái. A kevélység ugyanakkor a csúcspontja és a betetőzése is ugyanennek a sornak: a bűnök királynője. Tehát ha a többi mind hiányozna, ha egy ember élete egészében erényes, sőt tökéletesen erkölcsös lenne, és a gőg koronázna meg ennyi erényt, akkor az önmagában elegendő lenne ahhoz, hogy rontó árnyékkal beborítva, megsemmisítse ezt az életet. A gőg egymagában, lévén a bűnök legsúlyosabbika, képes kárhozatra rendelni az embert. Eredet és csúcspont.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kevélység ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kevélység ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  200
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789632792989
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217713 / 1073676
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kevélység ebook, könyvet Kevélység FB2, Download Kevélység PDF , Download Kevélység MOBI, Online Kevélység könyvet, ingyenes letöltések Kevélység IPhone, Online könyvet Kevélység PDF, ingyenes Kevélység DJVU, ingyenes letöltések Kevélység TXT, letöltések Kevélység RTF, Online Kevélység FB2 , e-könyvet Kevélység letöltések TXT, ingyenes Kevélység letöltések könyvet, e-könyvet Kevélység download MOBI, letöltések Kevélység IPad, olvas Kevélység MOBI, olvas Kevélység DOC, ingyenes Kevélység AWZ, Download e-könyvet Kevélység iPad , ingyenes Kevélység DJVU, Download Kevélység e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kevélység DVD, olvas Kevélység TXT, Book Kevélység letöltések DJVU, Kevélység letöltések könyvet ingyenes, Kevélység letöltések könyvet pdf ingyenes, Kevélység pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kevélység pdf ingyenes, Kevélység letöltések könyvet epub ingyenes, Kevélység ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply