Kezdő hackerek kézikönyve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha kíváncsi az olyan témákra, mint például hogy miként lehet feltörni egy jelszót, vagy egy webhelyet, esetleg hogyan lehet lehallgatni bárki kommunikációját egy nyílt wifi hálózaton, akkor ez a könyv önnek szól. Sokan azt hiszik, hogy ezek ördöngös dolgok, pedig egyáltalán nem azok. Éppen ezért fontos, hogy védekezni is kell ellenük, ami szintén nem bonyolult, csak egy kis odafigyelésre van szükség. Könyvünk mindkét oldalt megmutatja, elrettentésképpen a lehetőségeket, okulásként a védekezési módokat.
Ha ön azt hiszi, hogy biztonságban van, hiszen nem csinál semmi illegálisat és még vírusirtó is van a gépén, akkor nagyon téved! Teljeskörű védelem ugyanis nem létezik! Ha elolvassa ezt a könyvet, meg fog döbbenni, hogy milyen sok támadási lehetőség van adataink ellen. A könyv, azon túl, hogy ismerteti, mit jelentenek az információbiztonsági szakkifejezések olyan témákkal foglalkozik, mint hogy milyen eszközök támadhatók és hogyan, hogyan dolgozik egy hacker, mekkora kockázatot jelent az emberi tényező (social engineering), stb. Kitér a jelszavak biztonságára, a különféle hackeléshez használható programok és azok kezelésére, a billentyűzetnaplózási lehetőségekre, a hálózatok és weboldalak támadására és feltörésére, az online bankolási kockázatokra, a titkosítási módszerekre, illetve hogy mit érdemes tenni a biztonságos adattárolás érdekében.
Természetesen senkit sem akarunk illegális tevékenységre buzdítani, célunk sokkal inkább azt megmutatni, hogy mekkora veszélynek vagyunk kitéve, ezáltal a támadási és védekezési lehetőségek bemutatásával ösztönözzük az embereket a biztonságosabb számítógéphasználatra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kezdő hackerek kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kezdő hackerek kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9786155477447
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690331 / 1160648  TAGS:
  Online Kezdő hackerek kézikönyve ebook, könyvet Kezdő hackerek kézikönyve FB2, Download Kezdő hackerek kézikönyve PDF , Download Kezdő hackerek kézikönyve MOBI, Online Kezdő hackerek kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések Kezdő hackerek kézikönyve IPhone, Online könyvet Kezdő hackerek kézikönyve PDF, ingyenes Kezdő hackerek kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések Kezdő hackerek kézikönyve TXT, letöltések Kezdő hackerek kézikönyve RTF, Online Kezdő hackerek kézikönyve FB2 , e-könyvet Kezdő hackerek kézikönyve letöltések TXT, ingyenes Kezdő hackerek kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet Kezdő hackerek kézikönyve download MOBI, letöltések Kezdő hackerek kézikönyve IPad, olvas Kezdő hackerek kézikönyve MOBI, olvas Kezdő hackerek kézikönyve DOC, ingyenes Kezdő hackerek kézikönyve AWZ, Download e-könyvet Kezdő hackerek kézikönyve iPad , ingyenes Kezdő hackerek kézikönyve DJVU, Download Kezdő hackerek kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kezdő hackerek kézikönyve DVD, olvas Kezdő hackerek kézikönyve TXT, Book Kezdő hackerek kézikönyve letöltések DJVU, Kezdő hackerek kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, Kezdő hackerek kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Kezdő hackerek kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kezdő hackerek kézikönyve pdf ingyenes, Kezdő hackerek kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Kezdő hackerek kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply