Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Manapság nem is a gazdasági ciklusok során bekövetkező válságok okozta kihívások jelentik a cégvezetők előtt álló legnehezebb megoldandó feladatokat, hanem az átalakuló világgazdagság, a felemelkedő iparágak és országok, valamint az egyre jelentősebbé váló ökológiai és fenntarthatósági aspektusok támasztotta problémák. Nem érdektelen tehát új szempontból feltárni, hogy mi lehet a titka a sikeres vezetőnek? A feltáráshoz pedig olyan összehasonlítási alapot, egyben viszonyítási pontot keresünk, ahol a siker és a kudarc halálos pontossággal mérhető. Ez pedig a háborús vezető, azaz a parancsnok személyisége. Vannak-e a parancsnokoknak olyan közös tulajdonságaik, amelyek a vezetőt vezetővé teszik? És megvannak-e ezek a tulajdonságok a hasonlóan nagy szervezetek vezetőiben, a cégvezetőkben? Van-e olyan általánosítható tudás, tulajdonság, képesség, vagy készség-készlet, amelyet birtokolva és felmutatva sikeres lehet bármely cégvezető? S ha nincs, akkor mi tanulható meg ezekből? Erre az izgalmas felvetésre keresi a válaszokat ez a könyv, melynek első vázlata tanulmányként készült 2005-ben, a State University of New York at Buffalo és a Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett Master of Business Administration képzés során, majd a CEO Magazinban 2006-2007-ben folytatásokban jelent meg, nagy érdeklődést és pozitív visszhangot keltve. A 2008-ban a világon járványszerűen végigsöprő gazdasági válság és az azt követő igen lassú helyreállás ma is időszerűvé teszi az eredeti témát. Kik maradhatnak meg a gazdasági elitet reprezentáló multinacionális vállalatok csúcsain – más szóval mi jellemzi a sikeres vezetőt? A mű eredetiségét elsősorban az adja, hogy a hadvezér – cégvezető összevetést egy-egy párba állított, azonos nemzetiségű emberpár tagjain keresztül vizsgálja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  130
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  354 gr
  ISBN:
  9789634741275
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710248 / 1171568
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? ebook, könyvet Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? FB2, Download Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? PDF , Download Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? MOBI, Online Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? könyvet, ingyenes letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? IPhone, Online könyvet Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? PDF, ingyenes Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? DJVU, ingyenes letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? TXT, letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? RTF, Online Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? FB2 , e-könyvet Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltések TXT, ingyenes Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltések könyvet, e-könyvet Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? download MOBI, letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? IPad, olvas Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? MOBI, olvas Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? DOC, ingyenes Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? AWZ, Download e-könyvet Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? iPad , ingyenes Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? DJVU, Download Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? DVD, olvas Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? TXT, Book Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltések DJVU, Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltések könyvet ingyenes, Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? pdf ingyenes, Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? letöltések könyvet epub ingyenes, Ki áll az élen – hadvezér vagy menedzser? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply