Ki(ny)írlak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"- Hú, basszus, el sem hiszem, hogy ezt csináljuk – fújta ki a levegőt a jablanicai vadkan. – Esküszöm, olyan, mint egy film."

Negyven évvel a Charta ’77 nyilatkozat aláírása után négy idősödő kelet-európai irodalmár elhatározza, hogy leszámol az őket "nyugdíjba" küldő, az aktuális trendeket meglovagoló, az írást labormunkaként felfogó bulvárszerzők hadával. Az intellektuális zsiványok attól sem riadnak vissza, hogy meghackeljék a frankfurti könyvvásárt…
A legalantasabb átverésekkel kiírnak, sőt kinyírnak jó néhány "irodalmi" celebritást a köztudatból. Nem mellesleg beintenek az önmagával szembe kerülő európai értelmiségnek, az elbaltázott rendszerváltások szereplőinek- teszik mindezt szabad szájú, gyilkos humorral, mégis szerethetően.
A szerző annak idején maga is aláírta a Chartát, illetve ő jegyezte az első hazai irodalmi szamizdatot, a Szférát is. Ezt az időszakot az 1990-ben megjelenő Nyúltrapp című prózájában örökítette meg, amelynek egyenes ági szellemi örököse a mostani regény.

"Fogalmazzunk úgy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a ressentimentje. Szóval igazán jópofa, szellemes szatíra, amihez csak gratulálni tudok."
Garaczi László

"Marx szerint az emberiség kacagva búcsúzik a múltjától. TGÁ szerint épp ideje, hogy a jövőjétől is elköszönjön. Jó vihogást kívánok!"
Németh Gábor

"Az olvasó a rendszerváltásnak nevezett katyvasz utáni évek egyik legizgalmasabb irodalmi feldolgozását veheti kézbe."
Farkas Péter – Köln

"TGÁ úgy bánik a közelmúltunkkal, mint egy Bukowski-figurába oltott hentes. Miközben trancsírozza a disznót, szivarozik és valami olcsó pálinkát szopogat." Bárdos András
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ki(ny)írlak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki(ny)írlak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  335
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  266 gr
  ISBN:
  9786155638787
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700403 / 1166696  TAGS:
  Online Ki(ny)írlak ebook, könyvet Ki(ny)írlak FB2, Download Ki(ny)írlak PDF , Download Ki(ny)írlak MOBI, Online Ki(ny)írlak könyvet, ingyenes letöltések Ki(ny)írlak IPhone, Online könyvet Ki(ny)írlak PDF, ingyenes Ki(ny)írlak DJVU, ingyenes letöltések Ki(ny)írlak TXT, letöltések Ki(ny)írlak RTF, Online Ki(ny)írlak FB2 , e-könyvet Ki(ny)írlak letöltések TXT, ingyenes Ki(ny)írlak letöltések könyvet, e-könyvet Ki(ny)írlak download MOBI, letöltések Ki(ny)írlak IPad, olvas Ki(ny)írlak MOBI, olvas Ki(ny)írlak DOC, ingyenes Ki(ny)írlak AWZ, Download e-könyvet Ki(ny)írlak iPad , ingyenes Ki(ny)írlak DJVU, Download Ki(ny)írlak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki(ny)írlak DVD, olvas Ki(ny)írlak TXT, Book Ki(ny)írlak letöltések DJVU, Ki(ny)írlak letöltések könyvet ingyenes, Ki(ny)írlak letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki(ny)írlak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki(ny)írlak pdf ingyenes, Ki(ny)írlak letöltések könyvet epub ingyenes, Ki(ny)írlak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply