Ki vagy nekem, életem? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Napjainkban nagyon sokat igyekeznek feltárni előző életeiket gyakran azzal a céllal, hogy jelenbeli megtestesülésük célját megismerjék. Vajon valóságosak ezek az előző életek? És miért vannak egyáltalán "másik életeink"?
A Ki vagy nekem, életem? az első olyan könyv, amely elfogadja a reinkarnációt, de kétségbe vonja bizonyos előző életbeli emlékek hitelességét. A szerző, aki huszonöt év óta karmikus tanácsadó, emberek százait vitte már át "másik" életekbe. Amikor túllépünk a hagyományos időszemléleten, az idő nem lineárisan, kronológiai rendben halad, hanem spirálisan, ahonnan mindent el lehet érni, és áthozni a "jelenbe". Arthur király és lovagjai, az egyiptomi fáraók és Júdás csak néhány név az előző életekbe vezető regressziók során újra és újra felbukkanó híres alakok közül. Valamennyiünket foglalkoztat a kérdés, hogy kik vagyunk valójában, honnan jöttünk, mi a célja földi életünknek. A "másik" életek mélyreható feltárása választ adhat sok kérdésre, akár valódinak, akár szimbolikusnak vagy allegorikusnak tekintjük ezeket az "életeket". A lényeg az, hogy jól értsük őket, és a megszerzett tudással orvosolni és gazdagítani tudjuk az életünket: azt, amelyiket most éljük.
Judy Hall okleveles tanácsadó, gyógyító és asztrológus, aki több mint húsz éve vezet előző életeket feltáró csoportokat. Magyarul megjelent művei: Rokon lelkek, lelki társak, Reinkarnációs terápia.
"Ez a könyv sikeres kísérlet – a teljességet kereső ember számára – spirituális igazságok megmutatására. Egyedülálló abban, ahogy a karma fogalmát kezeli és bíztat bennünket a karmikus igazságok felismerésén keresztüli tanulásra, önfejlesztésre, önismeretünk tágítására. Segít a betegségek, életprogramok felismerésében és azok átalakításában. Segít múltunk megértésében és elfogadásában. Kiemelten kezeli a személyes felelősség kérdését, miközben minden mondatát a mély humanitás hatja át."A Könyv Magyarul!


Letöltések Ki vagy nekem, életem? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki vagy nekem, életem? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  261
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9638120908
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Ki vagy nekem, életem? ebook, könyvet Ki vagy nekem, életem? FB2, Download Ki vagy nekem, életem? PDF , Download Ki vagy nekem, életem? MOBI, Online Ki vagy nekem, életem? könyvet, ingyenes letöltések Ki vagy nekem, életem? IPhone, Online könyvet Ki vagy nekem, életem? PDF, ingyenes Ki vagy nekem, életem? DJVU, ingyenes letöltések Ki vagy nekem, életem? TXT, letöltések Ki vagy nekem, életem? RTF, Online Ki vagy nekem, életem? FB2 , e-könyvet Ki vagy nekem, életem? letöltések TXT, ingyenes Ki vagy nekem, életem? letöltések könyvet, e-könyvet Ki vagy nekem, életem? download MOBI, letöltések Ki vagy nekem, életem? IPad, olvas Ki vagy nekem, életem? MOBI, olvas Ki vagy nekem, életem? DOC, ingyenes Ki vagy nekem, életem? AWZ, Download e-könyvet Ki vagy nekem, életem? iPad , ingyenes Ki vagy nekem, életem? DJVU, Download Ki vagy nekem, életem? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki vagy nekem, életem? DVD, olvas Ki vagy nekem, életem? TXT, Book Ki vagy nekem, életem? letöltések DJVU, Ki vagy nekem, életem? letöltések könyvet ingyenes, Ki vagy nekem, életem? letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki vagy nekem, életem? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki vagy nekem, életem? pdf ingyenes, Ki vagy nekem, életem? letöltések könyvet epub ingyenes, Ki vagy nekem, életem? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply