Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Visszatartom a dühömet. Ha kiengedném, akkor megtelne vele az egész szoba."
"Azt képzeltem, hogy akit szeretek, annak baja esik, mert én rossz vagyok."
"Nem volt egy élő lélek, aki megértett volna, és ez végtelenül magányossá tett. Megtanultam a leckét, hogy tapintatból erről nem beszélünk."

Vajon mit élnek át a gyerekek, amikor szüleik válnak, vagy amikor elvesztik egy közeli családtagjukat? Mire van szükségük ezekben a nehéz időkben? És ki vigasztalja meg őket, ha a szülők saját fájdalmukban, dühükben nem tudnak feléjük fordulni?
Súlyos veszteség idején a gyerekek legtöbbször nem tudják megfogalmazni, min mennek keresztül. Modern világunkban ráadásul a gyász tabu: a felnőttek sokszor saját érzéseikkel sincsenek tisztában, nemhogy a gyerekekével. Így a hiány meggyászolásában – ha egyáltalán megtörténik – a kicsik általában magukra maradnak, és ez a magány és elhagyatottság felnőttéletükre is kihat.
Singer Magdolna gyászterapeuta bevezet minket egy rejtett világba: gyerekek és felnőttek mesélnek fiatalon átélt veszteségeikről, és arról, miként tudtak megküzdeni fájdalmas érzéseikkel. Harminc különálló történet segít megérteni, mit éreznek és észlelnek a gyermekek válás és halotti gyász idején, a megható önvallomásokból pedig az is felsejlik, hogyan vigasztalhatjuk, támogathatjuk őket életük e nehéz szakaszában.

"A felelősség és a szeretet ébresztő csengője ez a könyv. Értsük meg a gyermek veszteségeit és tanuljuk meg gyámolítani, érteni, átérezni és megfelelően viszonyulni a sebzett lélekhez! Ne feledjük, ez lesz a gyermek mintája, ahogyan majd ezt teszi ő is saját gyermekével!"
dr. Bagdy Emőke, a pszichológia professzora

Singer Magdolna író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember, a Napfogyatkozás Egyesület elnöke, a gyász hazai szakértője. Eddig megjelent 15 könyve az emberi sors elkerülhetetlen veszteségeit járja körül. Az írás mellett gyászcsoportvezetőket képez ki, válást feldolgozó csoportokat vezet, valamint egyénileg segíti a veszteséget elszenvedett személyeket. Mestere, Polcz Alaine szellemi útját igyekszik követni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789633042939
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2646197 / 1151475
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ki vigasztalja meg a gyerekeket? ebook, könyvet Ki vigasztalja meg a gyerekeket? FB2, Download Ki vigasztalja meg a gyerekeket? PDF , Download Ki vigasztalja meg a gyerekeket? MOBI, Online Ki vigasztalja meg a gyerekeket? könyvet, ingyenes letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? IPhone, Online könyvet Ki vigasztalja meg a gyerekeket? PDF, ingyenes Ki vigasztalja meg a gyerekeket? DJVU, ingyenes letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? TXT, letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? RTF, Online Ki vigasztalja meg a gyerekeket? FB2 , e-könyvet Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltések TXT, ingyenes Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltések könyvet, e-könyvet Ki vigasztalja meg a gyerekeket? download MOBI, letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? IPad, olvas Ki vigasztalja meg a gyerekeket? MOBI, olvas Ki vigasztalja meg a gyerekeket? DOC, ingyenes Ki vigasztalja meg a gyerekeket? AWZ, Download e-könyvet Ki vigasztalja meg a gyerekeket? iPad , ingyenes Ki vigasztalja meg a gyerekeket? DJVU, Download Ki vigasztalja meg a gyerekeket? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ki vigasztalja meg a gyerekeket? DVD, olvas Ki vigasztalja meg a gyerekeket? TXT, Book Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltések DJVU, Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltések könyvet ingyenes, Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltések könyvet pdf ingyenes, Ki vigasztalja meg a gyerekeket? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ki vigasztalja meg a gyerekeket? pdf ingyenes, Ki vigasztalja meg a gyerekeket? letöltések könyvet epub ingyenes, Ki vigasztalja meg a gyerekeket? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply