Kígyó és kereszt letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Kígyó és kereszt a spirituális irodalom alapműve. Müller Péter 1956-ban átesett egy halálélményen, s megtapasztalta a “túlvilág” valóságát, amellyel azóta is szüntelen kapcsolatban maradt. Könyve a Lélek világáról szól. Istenről, sorsról, a tudattalanról, a szellemvilágról és arról a csodálatos – ma már több mint negyed évszázados – kapcsolatról, amely a szerző és szellemi Mestere között létrejött. Személyes vallomás s egyben a mesteri tanítások foglalata ez a mű, amely bemutatja a reinkarnáció működésének természetrajzát, feltárva két felejthetetlen színészkollégájának, Domján Editnek és Latinovits Zoltánnak a történetét. Nem csupán személyes emlékeit, hanem “szellemi beszélgetéseiket” is leírja, melyeket e nagy művészekkel folytatott haláluk után. Ezekből a sorstörténetekből kiderül, hogy lelki problémáink gyökereit hiába keressük jelen életünkben, az okok legtöbbször visszanyúlnak előző életeinkbe. Lelkünk nemcsak végtelenül gazdag, de mély is, mint az óceán. Megismerni a reinkarnáció nélkül éppúgy nem lehet, mint ahogy testünk valóságát sem ismerhetjük meg a genetika nélkül. A több évszázadra visszanyúló emlékek teljesen új és érthető megvilágításba helyezik e két művész tragikus sorsát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kígyó és kereszt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kígyó és kereszt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  292
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789635287819
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2083615 / 1008454
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kígyó és kereszt ebook, könyvet Kígyó és kereszt FB2, Download Kígyó és kereszt PDF , Download Kígyó és kereszt MOBI, Online Kígyó és kereszt könyvet, ingyenes letöltések Kígyó és kereszt IPhone, Online könyvet Kígyó és kereszt PDF, ingyenes Kígyó és kereszt DJVU, ingyenes letöltések Kígyó és kereszt TXT, letöltések Kígyó és kereszt RTF, Online Kígyó és kereszt FB2 , e-könyvet Kígyó és kereszt letöltések TXT, ingyenes Kígyó és kereszt letöltések könyvet, e-könyvet Kígyó és kereszt download MOBI, letöltések Kígyó és kereszt IPad, olvas Kígyó és kereszt MOBI, olvas Kígyó és kereszt DOC, ingyenes Kígyó és kereszt AWZ, Download e-könyvet Kígyó és kereszt iPad , ingyenes Kígyó és kereszt DJVU, Download Kígyó és kereszt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kígyó és kereszt DVD, olvas Kígyó és kereszt TXT, Book Kígyó és kereszt letöltések DJVU, Kígyó és kereszt letöltések könyvet ingyenes, Kígyó és kereszt letöltések könyvet pdf ingyenes, Kígyó és kereszt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kígyó és kereszt pdf ingyenes, Kígyó és kereszt letöltések könyvet epub ingyenes, Kígyó és kereszt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply