Kína kormányzásáról letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A Kínai Kommunista Párt (KKP) 2012 novemberében tartott XVIII. Országos Kongresszusa óta az új központi vezetés – élén Xi Jinping főtitkárral – az egész Pártot és a kínai népet is arra buzdítja, hogy nézzenek szembe az előttük álló kihívásokkal és problémákkal: folytassák a reform és nyitás politikáját, modernizálják a nemzeti kormányzati rendszert és szabadítsák fel azt a hatalmas erőt, amely eddig is a Kínai Álomért, azaz a nemzet teljes megújulásáért dolgozott. A KKP vezetésével az ország azért küzd, hogy megteremtse a kínai sajátosságú szocializmus ragyogó jövőjét.
Kína egyre inkább a világ figyelmének középpontjába kerül. A világ tudni akarja, hogy milyen változások játszódnak le az országban, és ezek milyen hatással lesznek a világ többi részére.
A KKP Központi Bizottság főtitkáraként és a Kínai Népköztársaság elnökeként Xi Jinping számtalan témában tartott beszédeket.Gondolatait, nézeteit és véleményét sokszor megosztotta másokkal,és számos, ezekben a változó időkben fontos, a Pártot és az országot
érintő gyakorlati és elméleti kérdésre válaszolt. Beszédei az új központi vezetés filozófiáját testesítik meg.
Az egyre fokozódó nemzetközi érdeklődésre válaszul és annak érdekében, hogy a világ többi része jobban megértse a kínai kormányzás filozófiáját, valamint az ország bel- és külpolitikáját, a Kínai Államtanács Információs Irodája, a KKP Központi Bizottságának Pártirodalmi Kutatóintézete, valamint a Kínai Nemzetközi Kiadócsoport közös kiadásban jelentette meg a Kína kormányzásáról című könyvet.
Ebben a gyűjteményben Xi Jinping 2012. november 15-e és 2014. június 13-a között született legfontosabb műveiből válogattunk. A könyvben szerepelnek Xi Jinping beszédei, beszélgetései, interjúi, utasításai és üdvözlőlevelei is. A 79 írást 18 fejezetbe rendeztük
és jegyzetekkel egészítettük ki, hogy az olvasó ezek segítségével még jobban megismerhesse a kínai társadalmi rendszert, történelmet és kultúrát.
A könyvben 45 fénykép is szerepel, amelyeken Xi Jinping látható munka közben vagy a hétköznapokban. A felvételek többsége a Kínai Kommunista Párt 2012-ben tartott XVIII. Országos Kongresszusa óta eltelt időben készült." (A kínai kiadó előszava)A Könyv Magyarul!


Letöltések Kína kormányzásáról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kína kormányzásáról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  527
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1124 gr
  ISBN:
  9786155559143
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2712239 / 1172867
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Kína kormányzásáról ebook, könyvet Kína kormányzásáról FB2, Download Kína kormányzásáról PDF , Download Kína kormányzásáról MOBI, Online Kína kormányzásáról könyvet, ingyenes letöltések Kína kormányzásáról IPhone, Online könyvet Kína kormányzásáról PDF, ingyenes Kína kormányzásáról DJVU, ingyenes letöltések Kína kormányzásáról TXT, letöltések Kína kormányzásáról RTF, Online Kína kormányzásáról FB2 , e-könyvet Kína kormányzásáról letöltések TXT, ingyenes Kína kormányzásáról letöltések könyvet, e-könyvet Kína kormányzásáról download MOBI, letöltések Kína kormányzásáról IPad, olvas Kína kormányzásáról MOBI, olvas Kína kormányzásáról DOC, ingyenes Kína kormányzásáról AWZ, Download e-könyvet Kína kormányzásáról iPad , ingyenes Kína kormányzásáról DJVU, Download Kína kormányzásáról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kína kormányzásáról DVD, olvas Kína kormányzásáról TXT, Book Kína kormányzásáról letöltések DJVU, Kína kormányzásáról letöltések könyvet ingyenes, Kína kormányzásáról letöltések könyvet pdf ingyenes, Kína kormányzásáról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kína kormányzásáról pdf ingyenes, Kína kormányzásáról letöltések könyvet epub ingyenes, Kína kormányzásáról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply