Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjába című kötet az 1872 1944 közötti időszak szakirodaimában kötet megjelent, gyógyszerekkel vagy gyógyszerként is használt anyagokkal kapcsolatos hazai és külföldi eredményekből nyújt válogatást. A fejezetei évszámok szerint növekvő sorrendben egy-egy korabeli közleményt vagy annak részleteit mutatják be szó szerint, így az összeállítás szöveg gyűjteményként is használható. A régi cikkeket Megjegyzések egészítik ki, amelyek történelmi keretbe helyezik a közlemények témáit, illetve röviden ismertetik az illető szakterület későbbi fejleményeit. Célom e hatvan régi közlemény és cikkrészlet közreadásával az volt, hogy vertikális metszetében váljon láthatóvá a klinikai gyógyszertan különböző területeinek fejlődése. A válogatás természetesen koránt sem teljes, és nem is lehet más, csak szubjektív. A következő oldalakon a múlt a saját hangján szól hozzánk. Olvashatunk azokról a heroikus erőfeszítésekről, amelyekkel a korabeli orvosok, gyógyszerészek és vegyészek igyekeztek segíteni beteg embertársaikon. Bár az akkor használt gyógyszerek túlnyomó többségét ma már nem alkalmazzuk vagy használatuk háttérbe szorult, abban az időben ezek a korábbi állapotokhoz képest sokszor nagyon komoly előrelépést jelentettek. Egyszer mi is a múlt részévé válunk. Talán lesz majd valaki, aki leveri a port a huszadik és a huszonegyedik század fordulójának megsárgult, töredező szélű szak lapjairól és nem a régi nyelvezeten meg a tévedéseinken mosolyog, hanem arra gondol, hogy meglehet, ma nem tarthatná a kezében azokat a régi dolgokat, ha a dédapján vagy a dédanyján rajtunk nem segítettek volna az akkori gyógyítók Önök.
Dr. Dobson SzabolcsA Könyv Magyarul!


Letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  205
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9630084538
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:


  TAGS:
  Online Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában ebook, könyvet Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában FB2, Download Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában PDF , Download Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában MOBI, Online Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában könyvet, ingyenes letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában IPhone, Online könyvet Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában PDF, ingyenes Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában DJVU, ingyenes letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában TXT, letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában RTF, Online Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában FB2 , e-könyvet Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltések TXT, ingyenes Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltések könyvet, e-könyvet Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában download MOBI, letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában IPad, olvas Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában MOBI, olvas Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában DOC, ingyenes Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában AWZ, Download e-könyvet Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában iPad , ingyenes Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában DJVU, Download Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában DVD, olvas Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában TXT, Book Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltések DJVU, Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltések könyvet ingyenes, Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltések könyvet pdf ingyenes, Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában pdf ingyenes, Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában letöltések könyvet epub ingyenes, Kirándulások a gyógyszeres terápia múltjában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply