Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A felsőfokú szakképzés üzleti (banki, pénzügyi, számviteli) szakügyintézői képzés tankönyve.

Az első két fejezet a finanszírozás lényegét, fontosabb formáit, a döntések során mérlegelendő közgazdasági elveket, a főbb finanszírozási technikák hatásmechanizmusát, valamint a kis- és középvállalkozások finanszírozási és egyéb sajátosságait tekinti át.
A harmadik fejezet a folyó gazdálkodás finanszírozásának alapját képező forgóeszközök közgazdasági-, pénzügyi- és számviteli sajátosságait, továbbá a forgóeszközök főbb csoportjaival kapcsolatos döntési kérdéseket, és a döntések értékelésénél használatos egyszerűbb módszereket, modelleket tartalmazza.
A negyedik fejezet A vállalkozás pénzügyi terve címet viseli. A pénzügyi tervezés és a pénzügyi tervek ilyen mélységű és ilyen komplex bemutatása sem a hazai, sem a külföldi szakirodalomban nem található meg.
Az ötödik fejezet témája a bankhitel, mint a vállalkozások klasszikus finanszírozási forrása. A vállalkozói hitelek főbb csoportjainak bemutatása, és a hitelezési folyamat főbb szakaszainak áttekintése mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a hitelkérelem összeállításával kapcsolatos vállalkozói teendők, valamint a hitelkérelmek elbírálásával kapcsolatos banki feladatok.
A hatodik fejezet olyan alternatív finanszírozási megoldásokat (faktoring, lízing) mutat be, amelyek ismerete és alkalmazása kiemelt fontosságú lehet a finanszírozási gondokkal küszködő kis- és középvállalkozások számára.
A könyvben szereplő ismeretek és összefüggések megértését és elmélyítését szolgálják az egyes fejezetek végén található ellenőrző kérdések és feladatok, a fogalmak pontos, szakszerű használatát pedig a könyv végén lévő glosszárium segíti.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  168
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789636383800
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217458 / 1073421
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása ebook, könyvet Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása FB2, Download Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása PDF , Download Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása MOBI, Online Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása könyvet, ingyenes letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása IPhone, Online könyvet Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása PDF, ingyenes Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása DJVU, ingyenes letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása TXT, letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása RTF, Online Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása FB2 , e-könyvet Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltések TXT, ingyenes Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltések könyvet, e-könyvet Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása download MOBI, letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása IPad, olvas Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása MOBI, olvas Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása DOC, ingyenes Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása AWZ, Download e-könyvet Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása iPad , ingyenes Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása DJVU, Download Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása DVD, olvas Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása TXT, Book Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltések DJVU, Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltések könyvet ingyenes, Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltések könyvet pdf ingyenes, Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása pdf ingyenes, Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása letöltések könyvet epub ingyenes, Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply