Kisalföldi vadásznapló letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Első gyermekkori olvasmányélményem volt Széchenyi Zsigmond afrikai vadásznaplója, a Csui. Már ekkor elhatároztam, hogy vadász leszek, mi több, vadászíró.
Mi sem természetesebb, hogy vadásznaplót is vezetek, már oladi vadásztanuló-korom óta. Hosszú téli estéken, ha véletlenül nem éppen vadászik az ember, jó a cserépkályha mellett üldögélve belelapozni régi naplókba, újra átélni sikeres és sikertelen vadűzések bűvöletét, emlékezni diadalokra és levonni kudarcok tanulságait.
Könyvemben egy kisalföldi vadásztársaság területén 1992 és 1996 között átélt események közül válogattam. Igyekeztem minden ott honos vadfaj vadászatából szemezgetni egy keveset. Azóta néhány általam leírt dologról kiderült, hogy tévedtem, de ezeket is változatlanul hagytam, hiszen az írót nem csak bölcs meglátásai, hanem tévedései is jellemzik.
A naplóírás meglehetősen intim műfaj. Nem a nagyközönségnek készül. Ha mégis nyilvánosság elé tárjuk, kiszolgáltatjuk magunkat, gyarlóságainkról mindenki tudomást szerez. A naplónak nem hazudhatunk, nem szépíthetünk a dolgokon. Ha mégis megtesszük, önmagunkat csapjuk be.
Írásom olvasva bizonyára sokan lesznek, akik majd jókat nevetnek rajtam, meg mindazon, amit leírtam, amit gondolok, amiben hiszek. Vállalom. Ez vagyok én, és sem rövid, sem hosszú távú terveim közt nem szerepel, hogy megváltozzak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kisalföldi vadásznapló ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kisalföldi vadásznapló ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789632673202
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2705991 / 1168861
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Kisalföldi vadásznapló ebook, könyvet Kisalföldi vadásznapló FB2, Download Kisalföldi vadásznapló PDF , Download Kisalföldi vadásznapló MOBI, Online Kisalföldi vadásznapló könyvet, ingyenes letöltések Kisalföldi vadásznapló IPhone, Online könyvet Kisalföldi vadásznapló PDF, ingyenes Kisalföldi vadásznapló DJVU, ingyenes letöltések Kisalföldi vadásznapló TXT, letöltések Kisalföldi vadásznapló RTF, Online Kisalföldi vadásznapló FB2 , e-könyvet Kisalföldi vadásznapló letöltések TXT, ingyenes Kisalföldi vadásznapló letöltések könyvet, e-könyvet Kisalföldi vadásznapló download MOBI, letöltések Kisalföldi vadásznapló IPad, olvas Kisalföldi vadásznapló MOBI, olvas Kisalföldi vadásznapló DOC, ingyenes Kisalföldi vadásznapló AWZ, Download e-könyvet Kisalföldi vadásznapló iPad , ingyenes Kisalföldi vadásznapló DJVU, Download Kisalföldi vadásznapló e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kisalföldi vadásznapló DVD, olvas Kisalföldi vadásznapló TXT, Book Kisalföldi vadásznapló letöltések DJVU, Kisalföldi vadásznapló letöltések könyvet ingyenes, Kisalföldi vadásznapló letöltések könyvet pdf ingyenes, Kisalföldi vadásznapló pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kisalföldi vadásznapló pdf ingyenes, Kisalföldi vadásznapló letöltések könyvet epub ingyenes, Kisalföldi vadásznapló ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply